ARHIVA B365

Ce posturi TV vor difuza meciurile din Liga I, în perioada 2014 – 2019

Radiodifuzorii TRANSILVANIA LOOK S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV „Look TV”) şi NCN STUDIO TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV „Transilvania Live”) au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., compania care a semnat în data de 4 martie 2014 Contractul de cesiune de drepturi mass-media, prin care Intel Sky Broadcast Ltd. a achiziţionat de la Liga Profesionsită de Fotbal drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 şi din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019, anunţă Citynews.

Potrivit memorandumului de înţelegere semnat, Intel Sky Broadcast Ltd. va dobândi dreptul de proprietate asupra TRANSILVANIA LOOK S.A. şi NCN STUDIO TV S.A., iar cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, on-line și mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii.

Totodată, TRANSILVANIA LOOK S.A. şi NCN STUDIO TV S.A. sunt împuternicite să iniţieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale (indiferent de tipul de reţele folosite: cablu sau acces prin satelit) cu privire la condiţiile în care se va efectua în viitor retransmisia posturilor Look TV şi Transilvania Live, care au inițiat demersurile pentru renunțarea la regimul must carry începând cu data de 01 iulie 2014 şi vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor art. 15 din Decizia C.N.A. nr. 72/2012.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button