Unde vor fi amenajate spațiile pentru comercializarea mărțișoarelor, în Sectorul 4

de:
07 feb. 2014
0 Afișari
Unde vor fi amenajate spațiile pentru comercializarea mărțișoarelor, în Sectorul 4

Începând de vineri, 07 februarie, până cel mai târziu joi, 20 februarie, persoanele fizice sau juridice se pot adresa Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4 şi Serviciului Autorizare Comercială din cadrul Primăriei Sector 4, în vederea obţinerii autorizaţiei temporare de funcţionare.

Actele necesare pentru ocuparea domeniului public sunt: avizul de principiu, schița amplasamentului, taxa achitării ocupării domeniului care se obțin de la Administrația Străzilor(str. Domnița Ancuța nr. 1, Sector 1); B.C./C.I.

Totodată, persoanele juridice trebuie să depună și actul constitutiv al societății comerciale, certificatul de înregistrare al societății comerciale, certificatul fiscal al societății comerciale eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 ( șos. Olteniței nr. 37-39), iar persoanele fizice autorizate, rezoluția de la Oficiul Registrului Comerțului, certificatul de înregistrare al P.F.A.,Î.I., Î.F., A.F., certificatul fiscal al P.F.A.,Î.I., Î.F., A.F. eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4(șos. Olteniței nr. 37-39).

Actele necesare pentru ocuparea locațiilor din piețe sunt: aprobarea și schița de amplasament care se obțin de la Direcția de Administrare a Piețelor; B.I./C.I.

De asemenea, persoanele juridice trebuie să mai completeze dosarul cu actul constitutiv al societății comerciale, certificatul de înregistrare al societății comerciale, certificatul fiscal al societății comerciale eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 ( șos. Olteniței nr. 37-39), iar persoanele fizice autorizate, cu rezoluția de la Oficiul Registrului Comerțului, certificatul de înregistrare al P.F.A.,Î.I., Î.F., A.F., certificatul fiscal al P.F.A.,Î.I., Î.F., A.F., eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 (șos. Olteniței nr. 37-39).

În acest an, comerțul cu astfel de produse este permis în perioada 20 februarie – 8 martie a.c., fiind asigurate 121 de locații, principalele zone puse la dispoziție de Primăria Sectorului 4 pentru comercianții de mărțișoare fiind

-pe domeniul public: șos. Berceni (stație metrou Piața Sudului ): 20 de locuri; stația de metrou Timpuri Noi: 6 locuri; Calea Șerban Vodă (stația metrou Eroii Revoluției) – 30 de locuri; stația de metrou Apărătorii Patriei – 20 de locuri;

-în piețele Sectorului: Piața Sudului – 25 de locuri; Piața Progresul – 15 locuri; Piața Apărătorii Patriei – 5 locuri.

„Am întreprins demersuri, pentru ca activitățile de comercializare a martișoarelor și a cadourilor specifice zilei de 8 Martie să se desfășoare într-un mod cât mai civilizat. Sperăm ca locațiile stabilite de Autoritatea Locală Sector 4 să fie agreate de comercianți și să deservească toți cumpărătorii, tocmai pentru că ne dorim ca toată lumea să fie mulțumită”, a declarat primarul

Cookies