Unde şi-au parcat „şmecherii de Bucureşti” bolizii: pe liniile de tramvai şi în poarta MAPN

de:
14 feb. 2012
0 Afișari
Unde şi-au parcat „şmecherii de Bucureşti” bolizii: pe liniile de tramvai şi în poarta MAPN

Cazurile când poliţiştii sunt chemaţi să intervină pentru degajarea liniilor de tramvai sau eliberarea punctelor de acces către instituţii ale statului se înmulţesc pe zi ce trece. Aseară, spre exemplu, două patrule ale Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei au trebuit să intervină pe str. Tunari si Bd. Ferdinand din Sectorul 2. În aceste zone proprietarii a două autovehicule(Skoda Octavia şi Audi A6) au parcat nestingheriţi pe linia de tramvai, blocand astfel circulaţia mijloacelor de transport în comun zeci de minute. Ambii s-au ales cu dosar penal pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Și poliţiştii locali ai Municipiului Bucureşti s-au confruntat cu o situaţie similară. O patrulă de la Ordine Publică a acţionat în intersecţia Şoseaua Alexandriei cu Soseaua Antiaeriană pentru îndepărtarea unui Volkswagen lăsat pe linia tramvaiului 32, ce leagă cartierul Rahova de Piaţa Unirii. Maşina – care bloca atât traficul rutier cât şi intervenţia utilajelor de deszăpezire – a fost scoasă de pe şine în câteva minute. O siţuaţie însă mult mai ilară s-a petrecut tot în cursul zilei de ieri, în zona 13 septembrie. Proprietarul unui Porsche Cayenne, grabit probabil să ajungă la restaturantul hotelului Marriott, şi-a parcat maşina fix în poarta Ministerului Apararii Nationale. Cu toate că el a lăsat la vedere un număr pentru a fi contactat, şi-a închis telefonul, blocând astfel accesul către un întreg minister aflat în stare de alertă din cauza căderilor masive de zăpadă. El a fost asteptat langa masina de un echipaj PLMB si ulterior amendat. Cel mai probabil, dacă ar fi fost deranjat de la masă, ciorba aburindă adusă de chelner s-ar fi răcit în câteva secunde.

Marţi seară, o maşină parcată pe trecerea de pietoni a blocat traseul troleibuzelor din Drumul Taberei, iar miercuri, de la ora 11.10 zeci de troleibuze de pe liniile 86 şi 79 au rămas blocate la intersecţia Calea Moşilor cu strada Traian din cauza unei maşini parcate sub reţeaua de alimentare. Este blocat sensul de deplasare către Gara de Nord.

Cayenne
Cookies