ARHIVA B365

Unde se găseşte cea mai ieftină benzină din Capitală

Potrivit Capital.ro, OMV Petrom vinde sortimentul de benzină Premium 95 fără plumb cu 5,17 lei/litru, la patru staţii, trei situate pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu şi la alta de pe Strada Toporaşi. Tot la benzinăriile de pe Bd Constantin Brâncoveanu sunt şi cele mai mici tarife din Capitală pentru sortimentul de benzină Top Premium 99+, care se vinde cu 5,54 lei/litru.

Cel mai mare preţ al carburanţilor, poate fi găsit la staţiile OMV Petrom de pe Bd. Iuliu Maniu, Splaiul Independenţei, Șoseaua Plevnei, Str. Alexandru Ioan Cuza, Tudor Arghezi, Calea Dorobanţi, Bd. Nicolae Grigorescu şi Șoseaua Bucureşti-Ploieşti. La aceste staţii, benzina Premium 95 costă 5,39 lei/litru, iar benzina Top Premium 99+ se vinde cu 5,76 lei/litru.

Cea mai ieftină motorină din Bucureşti poate fi cumpărată cu 5,18 lei/litru de la benzinările OMV Petrom de pe Str. Sibiu, Bd. Timişoara şi Mihai Bravu.

La Rompetrol, preţul mediu pentru Efix 95 este de 5,36 lei/litru, benzina Alto 101 se vinde cu 6,01 lei/litru, motorina Efix Diesel are un tarif de 5,28 lei/litru, iar pentru un litru de Diesel Alto 101 bucureştenii trebuie să dea 5,6 lei/litru.

La Lukoil un litru de benzină Euroluk 95 se vinde cu 5,33 lei, iar sortimentul Ecto 98 are tariful de 5,82 lei/litru.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button