Unde se depun actele pentru alocație în București, pe sectoare

14 ian. 2021
261 Afișari
Unde se depun actele pentru alocație în București, pe sectoare

De la data de 1 septembrie 2020 a intrat în vigoare majorarea cu 20% a alocațiilor pentru copii, aceasta fiind o primă etapă din calendarul de creștere.

Astfel, în prezent, copiii cu vârsta de până la 2 ani primesc suma de 369 lei/lună, iar cei cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani primesc suma de 185 lei/lună.

Beneficiarii sunt copiii în vârstă de până la 18 ani dacă frecventează cursurile școlare până la terminarea acestora fără întrerupere.

Unde se depun actele pentru alocație în București, pe sectoare:

Sector 1

Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei vor depune actele necesare la Biroul Alocații care se află pe Bulevardul Mareșal Al. Averescu nr. 17, aflat în subordonarea directă a directorului general adjunct persoană și familie.

Sector 2

Cei care locuiesc în Sectorul 2 vor depune documentele la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, pe adresa Șoseaua Pantelimon nr. 301, Sector 2, București. Pentru relații suplimentare aceștia pot apela numărul de telefon 021/311.97.02.

Sector 3

În Sectorul 3 dosarele pentru obținerea alocației de stat se vor depune la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12-14, etaj 2, camera 19 sau la adresa de e-mail: alocații@dgaspc2.ro.

Programul de lucru cu publicul este de luni până joi 09.00 – 15.00.

Sector 4

Pentru persoanele care locuiesc pe raza Sectorului 4 dosarele se pot depune, de preferabil, prin aplicația GHIȘEUL ONLINE sau la sediul Direcției de Asistență Socială, Biroul Alocații și Indemnizații, din Strada Enache Ion nr. 1A, parter, Sector 4, București.

Sector 5

Pentru păstrarea măsurilor de siguranță, dosarele privind acordarea alocației de stat se pot depune și online la adresa de e-mail: sustinereafamilieisicopilului@dgaspc5.ro.

În caz contrar, fizic, actele necesare întocmirii dosarului pentru obținerea alocației de stat se depun la Serviciul Alocații și Indemnizații din cadrul DGASPC Sector 5, cu sediul în Strada Fabrica de Chibrituri nr. 9-11.

Sector 6

Locuitorii Sectorului 6 vor depune dosarele pentru obținerea alocației de stat pe adresa de e-mail alocatii@dgaspc6.com.

 

Cookies