Unde se cazează și unde se antrenează echipele naționale care vor juca la EURO 2020 în București

08 iun. 2021
219 Afișari
Unde se cazează și unde se antrenează echipele naționale care vor juca la EURO 2020 în București

Echipele naționale care vor juca la EURO 2020 în București ajung în cursul zilei de marți în Capitală, urmând să se cazeze și să antreneze în locații diferite. Nu este și cazul Austriei, care vine vineri.

Echipele naționale care vor juca la EURO 2020 în București au ajuns sau vor ajunge astăzi în Capitală, în afara Austriei.

Prima reprezentativă de fotbal a Macedoniei de Nord, pregătită de Igor Angelovski, a aterizat marți după-amaiză la București pe Aerportul Băneasa.

O altă națională care va juca la București, Ucraina, va sosi în România luni la ora 19.00, în timp ce Austria va veni vineri și va sta doar pentru meciul care va avea loc duminică.

Austria va folosi ca teren de antrenament stadionul Arcul de Triumf și se va caza la Hotel Sheraton.

Echipa Austriei nu își va stabili baza de cantonament la București (rămânând, probabil, acasă între meciurile din grupă), astfel încât a optat doar pentru stadion și hotel de tranzit.

Echipele din optimi care vor juca la București vor folosi, de asemenea, stadionul Arcul de Triumf, pentru antrenamentele dinaintea meciului din 28 iunie 2021.

Cele două echipe vizitatoare se vor caza una la Athénée Palace Hilton (câștigătoarea grupei F) și cealaltă la Hotel Sheraton.

Ucraina, pe de alta parte, a ales încă de anul trecut să-și stabilească baza de cantonament la București, la Complexul hotelier CARO, iar ca teren de antrenament a închiriat stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Macedonia de Nord, calificată în urma play-off-ului din Nations League, a optat pentru cantonament la București, cu cazare la hotel JW Marriott și antrenamente pe Stadionul Steaua.

Baza din Ghencea a fost introdusă de UEFA Events SA pe lista facilităților pentru EURO 2020 în urma unui Acord semnat cu MapN, în 29 decembrie 2020.

Programul meciurilor găzduite de Arena Națională:

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00, Austria – Macedonia de Nord
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00, Ucraina – Macedonia de Nord
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00, Ucraina – Austria
  • Optime de finală, Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00, loc 1F – loc 3A/B/C

 

Cookies