ȘTIRI

Unde se angajează cel mai mult, în Bucureşti

Potrivit datelor centralizate de AMOFM, în săptămâna 13-19 septembrie 2012, sunt disponibile la nivelul Capitalei 578 de locuri de muncă.

Din acestea, aproape două treimi (395 de job-uri) sunt destinate muncitorilot calificaţi. Cele mai multe oferte de locuri de muncă sunt puse la bătaie de firmele de pază care scot la concurs 139 de posturi pentru agenţi de securitate. În aceste condiţii, unu din patru job-uri libere pe piaţă se adresează celor care doresc să lucreze în domeniul pază şi protecţie. 

O ofertă destul de generoasă se adresează şi confecţionerilor de îmbrăcăminte pentru care, în următoarea săptămână, sunt disponibile 35 de noi locuri de muncă. Sudorii cu arc electric sunt, de asemenea, destul de căutaţi pe piaţă, în acest sens fiind puse la bătaie 43 de posturi libere. 

Ceva mai multe oferte sunt şi pentru posturile de lucrător comercial (26 oferte), şofer de autoturisme şi camionete (23 oferte) şi îngrijitor clădiri (18 oferte). 

Pentru bucureştenii cu studii medii, AMOFM a anunţat că firmele din Bucureşti pun la bătaie 69 de locuri de muncă, cele mai multe oferte fiind pentru operator reţele telecomunicaţii (10 job-uri). 

Persoanele care absolvit facultatea au la dispoziţie 51 de noi locuri de muncă pentru posturi de inginer (electrotehnist, automatist, termo şi higroenergetică), asistent medical generalist, analist bancar, manager de proiect, consilier juridic şi economic

Pentru muncitorii necalificaţi sunt anunţate 63 de noi locuri de muncă, cele mai multe oferte fiind pentru posturile de încasator şi cititor contoare de energie electrică, gaze şi apă. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button