Unde s-a dus Elena Udrea când a aflat că şefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestată

de:
15 dec. 2014
0 Afișari
Unde s-a dus Elena Udrea când a aflat că şefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestată

Fotografii cu dovada că Udrea a mers la Niculae după arestarea lui Bica, potrivit Antena 3.

Conform sursei citate, se pare că toţii oamenii preşedintelui merg la Ioan Niculae, la Interagro, ca la Mecca, de parcă au ceva pe suflet.

La Ioan Niculae a mai fost şi Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, cel care a intermediat afacerea preşedintelui cu terenul de la Nana.

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Pe 16 aprilie, procurorii Parchetului General au dispus începerea urmăririi penale în dosarul terenului de la Nana al preşedintelui Traian Băsescu, în urma sesizării transmise de Corpul de Control al prim-ministrului.

Elena Udrea a răspuns pe Facebook acuzațiilor:

„Constat că există o adevărată isterie publică declanşată despre cine să facă „dezvăluiri explozive” despre Elena Udrea.
Ca de obicei, Antena3 pune cireaşa pe tortul exagerărilor şi minciunilor. După o reţetă patentată acum 2 ani, când prezentau vizitele mele pe strada Paris nr. 32 ca mari dezvăluiri despre relaţia cu o firmă care îşi avea sediul acolo şi pentru care făceam nu ştiu ce intervenţii (deşi eu eram la coafor), angajaţii varanului insistă acum să spună că aş fi avut întâlniri de taină cu omul de afaceri Ioan Niculae la firma acestuia.
Fac precizarea că nu am fost niciodată la sediul Interagro şi nici nu aveam idee până astăzi unde se află acesta. Mai mult, cred că avem de-a face cu o manipulare de proporţii. Gândindu-mă că m-a lăsat memoria şi, totuşi, am trecut, chiar cu un alt motiv prin locul din fotografii, le-am analizat cu atenţie şi am constatat că, în pozele folosite de ei, nici măcar nu sunt eu.
Le solicit celor de la Antena3 să prezinte dovezi clare (poze făcute din faţă) că aş fi fost vreodată la sediul firmei lui Ioan Niculae sau măcar pe strada respectivă. De asemenea, le cer să prezinte dezminţire publică la postul de televiziune pentru afirmaţiile pe care le-au făcut. În caz contrar, îi voi acţiona în judecată.”

Cookies