Unde poţi să-ţi sărbătoreşti ziua de naştere, fără să plăteşti niciun ban. FOTO

de:
05 dec. 2013
6 Afișari
Unde poţi să-ţi sărbătoreşti ziua de naştere, fără să plăteşti niciun ban. FOTO

Noul spaţiu de joacă, amplasat în incinta parcului Orăşelul Copiilor din Sectorul 4, va fi deschis în a doua parte a lunii decembrie. „Noul spaţiu de joacă va fi inaugurat pe 16 decembrie 2013. Aici, atât copiii din Sectorul 4, cât şi cei care locuiesc în celelalte sectoare, vor putea să-şi petreacă aici timpul liber, la standarde de calitate. M-am gândit că e destul de greu din punct de vedere financiar să organizezi , de exemplu, ziua de naştere a unui copil la mall sau în alte locuri unde costă mult, aşa că am ales să facem noi un astfel de spaţiu pe care să-l punem gratuit la dispoziţie”, a declarat B365.RO primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

Clădirea, în suprafaţă de 815 mp, este dotată cu aparate de joacă gonflabile, pe diferite tipuri de vârstă. Spaţiul de joacă acoperit poate fi pus la dispoziţie tuturor celor care au copii până în 14 ani. Rezervările se vor putea face, după data de 16 decembrie 2013, la administratorul imobilului, în parcul Orăşelul Copiilor. 

 

Sală de sport acoperită, cu terenuri de baschet şi mese de ping pong, în Orăşelul Copiilor

Tot în parcul Orăşelul Copiilor, se află în curs de finalizare şi un nou spaţiu pentru sport, funcţional de asemenea pe parcursul sezonului rece. Clădirea, cu un regim de înălţime P+1, are o suprafaţă totală de 1.180 mp.

Aici, la parter vor fi amenajate terenuri de baschet şi handbal, iar la etaj îşi vor putea petrece timpul cei intersaţi de ping pong şi fitness. 

„Astfel, copiii se vor putea relaxa într-un mod cât mai plăcut, practicând gratuit sportul favorit, în spaţii moderne, dotate la standarde europene şi, foarte important, fără să răcească. Ne dorim stimularea interesului tinerilor pentru sport, contribuind astfel la dezvoltarea lor armonioasă şi sănătatea acestora”, a explicat Piedone. 

Şi în acest caz, rezervările se vor putea face direct la administratorul imobilului. 

Cookies