Unde poţi găsi cele mai multe apartamente de vânzare în Bucureşti

de:
03 aug. 2011
1 afișări
Unde poţi găsi cele mai multe apartamente de vânzare în Bucureşti

În zona Berceni sunt cele mai multe apartamente de vânzare cu două, trei şi patru camere, potrivit raportului de monitorizare imobiliară întocmit de anunturiparticulari.ro şi preluat de Wall-Street.ro.

În iulie, în Berceni s-au scos pe piaţă 90 de apartamente cu două camere. Zonele cu cele mai puţine oferte sunt Giuleşti, cu şase apartamente scoase la vânzare, Văcăreşti, cu opt unităţi locative, şi Tineretului, cu 11 imobile.

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere, 71 de unităţi de vânzare, cartierul Berceni este lider în funcţie de numărul de oferte apărute recent.

Alte 30 de apartamente cu patru camere au fost scoase la vânzare în zona de sud a Capitalei. La polul opus se află cartierele Titan, cu patru oferte, Crangaşi, cu şapte imobile de vânzare, şi Drumul Taberei cu 11 unităţi.

Doar pe segmentul garsonierelor, cartierul Berceni a pierdut prima poziţie a podiumului, situându-se pe locul secund, cu 46 de oferte noi. Lider este cartierul Drumul Taberei, care înregistrează 53 de oferte.

Numărul de apartamente scoase spre vânzare în iulie este mai mic faţă de cel din luna precedentă, ajungând la 2.399 de unităţi.

Cookies