Unde poţi descoperi o multitudine de produse exclusive Bape? (P)

28 sept. 2023
59 afișări
Unde poţi descoperi o multitudine de produse exclusive Bape? (P)
Sursă foto: Unde poţi descoperi o multitudine de produse exclusive Bape?

Brand-ul japonez Bape s-a lansat pe piaţă vizând pasionaţii de outfit-uri stradale, cei care îşi exprimă hobby-urile şi preocupările prin atitudine şi stil. Hanorace, pantofi sport, tricouri, pantaloni, şepci şi accesorii precum ceasuri, şosete sau curele, toate se încadrează într-o abordare degajată şi destinsă, specifică hip-hoper-ilor şi creatorilor de graffiti.

Ţinute urbane, lansate sub semnătura Bape

Creatorul japonez a conceput acest brand, inspirat de atitudinea rebelă a tinerilor cu pasiuni provocatoare şi riscante, de imprimeurile de camuflaj, nuanţele închise şi jocurile coloristice stridente. Nota principală pe care o degajă un produs Bape este cea de relaxare, detaşare şi non-conformism, astfel că generaţiile adolescentine se regăsesc rapid într-un hanorac lejer, în perechea de sneakers imprimată cu logo-ul brand-ului, respectiv o maimuţă, în pantalonii largi şi în tricourile simple, dar în acelaşi timp sofisticate. Orice produs sub semnătura acestui brand, poate face parte din outfit-urile tinereşti, emanând libertatea şi curajul specifice.

Cum îţi concepi un look unic şi personal, accesând PRM.com

Dacă adopţi un stil vestimentar prin care vrei să scoţi în evidenţă preferinţa ta pentru cultura stradală, vizitând  PRM.com vei avea acces la o paletă foarte largă de produse exclusiv Bape, astfel că îţi va fi uşor să îţi concepi look-ul rebel de care ai nevoie pentru a te putea exprima. Pentru o ţinută urbană de zi, alege să porţi un tricou basic, alături de o pereche de pantaloni lejeri şi o pereche de încălţăminte sport Bape. Pentru zilele mai răcoroase, un hanorac lejer va fi elementul care va completa cu succes întreaga ţinută.

Dacă ţi-ai propus să îţi concepi un look pentru un eveniment monden organizat în aer liber, alege să combini o pereche de sneakers Bape cu  blugii preferaţi, un tricou basic şi un sacou în nuanţe vii, la fel de bine cadrând şi lângă o pereche de pantaloni kargo şi un hanorac imprimat. Alegându-ţi piesele inspirat, poţi crea un look formal, chiar şi din aceste piese vestimentare cu amprentă rebelă. Astfel, ţinuta ta pentru orele petrecute la şcoală sau la facultate, poate include un hanorac lejer, alături de pantalonii uni, într-o croială dreaptă, dar şi de perechea de sneakers coloraţi în tonuri neutre.

Dă culoare ţinutelor tale!

Chiar dacă nu eşti adeptul hip-hop-ului şi nu desenezi grafiti pe ziduri părăsite, tot te poţi bucura de libertate de exprimare prin vestimentaţie, alegând să porţi haine şi accesorii lejere şi plăcute. Vrei să ieşi în oraş cu prietenii, atunci concepe-ţi un look urban-casual modern, purtând o pereche de pantaloni drepţi, alături de un tricou alb şi un hanorac Bape lejer şi degajat. Adaugă perechea de sneakers colorată, o borsetă, ceasul şi bijuteriile din fibre textile sau piele. Pentru un eveniment monden, poţi alege să înlocuieşti hanoracul cu un sacou în tonuri puternice. Dacă vrei să te simţi bine pe durata orelor petrecute la birou, îţi poţi realiza un outfit formal foarte practic şi modern, adăugând perechii de pantaloni din stofă, un tricou Bape negru şi un sacou, alături de o pereche de sneakers în tonuri închise.

În cazul în care eşti pasionat de ţinutele sportive, alege să îţi concepi un look surprinzător, purtând pantaloni largi şi confortabili, împreună cu un tricou generos, totul accesorizat cu o şapcă şi completat cu perechea de sneakers Bape. Astfel, varietatea de produse create sub semnătura Bape, îţi va da posibilitatea să îţi alegi piesele vestimentare sau accesoriile care te definesc cel mai bine, creându-ţi outfit-uri moderne, tinereşti şi în tendinţe. Calitatea texturilor, originalitatea croielilor şi unicitatea imprimeurilor şi cromaticii, fac din aceste produse preferatele tinerilor rebeli şi dornici de libertate.

Tags:
Cookies