BAZAR

Unde pot fi instalate pergolele retractabile si care sunt principalele avantaje pe care le aduc?

O pergola retractabila este o constructie simpla si utila, care ofera acces la spatiul deschis al gradinii sau al zonei din jurul cladirii, insa in acelasi timp asigura protectie. Pergolele retractabile pot fi instalate absolut oriunde si daca sunt construite de o echipa de profesionisti, au o serie de caracteristici interesante:

  • Fac fata fara probleme temperaturilor extreme. In zonele in care vara se ajunge la temperaturi de peste 40 de grade iar iarna la -20 de grade Celsius, o pergola din aluminiu si PVC poate sa reziste zeci de ani, fara niciun fel de probleme.

  • Pot fi automate. Cu instalarea unui motoras, pergolele pot fi controlate cu usurinta printr-o simpla telecomanda. O pergola automata reuseste sa asigure flexibilitate maxima pentru cei ce o folosesc.

  • Sunt ideale pentru orice suprafata. Dat fiind faptul ca in ultimii ani se folosesc din ce in ce mai mult materiale rezistente, precum aluminiul si PVC-ul, suprafetele recomandate pentru o pergola sunt din ce in ce mai mari. Astfel, sunt ideale in foarte multe situatii.

Unde pot fi instalate pergolele retractabile?

Conform celor de la Royalpergola.ro, clientii solicita pergole pentru foarte multe destinatii:

  • Pentru terasele din spatele casei si pentru gradini. Acestea sunt foarte solicitate de majoritatea celor care locuiesc la casa si isi doresc momente de relaxare in propria curte.

  • Pentru restaurante si baruri. Persoanele juridice apeleaza adeseori la pergole, mai ales pe timpul verii cand iesirile la terasa sunt cat se poate de apreciate.

  • Pentru piscine. Daca in trecut piscinele acoperite erau destul de rare, astazi aceste pot fi intalnite datorita pergolelor. Instalarea unei pergole deasupra piscinei ofera o flexibilitate foarte mare si ii poate proteja pe cei care inoata de frig, de raze UV sau de intemperii.

Care sunt principalele avantaje ale unei pergole retractabile?

Avantajul estetic. Exista o multime de idei de pergole care arata extrem de bine. Cu siguranta, o constructie careia ii este atasata o pergola retractabila poate sa se bucure de un mare plus estetic. Evident, pentru asta trebuie sa se apeleze la o echipa cu experienta, care are viziune in ceea ce priveste pozitionarea si constructia.

Versatilitatea. Pergolele sunt ideale atat pentru umbrirea teraselor, cat si pentru acoperirea lor pentru protectie impotriva intemperiilor. De asemenea, sunt foarte versatile in ceea ce priveste materialele folosite si in ceea ce priveste dimensiunile. Acoperisul pergolei poate sa aiba o multime de variante: cu panza cu falduri, cu panza tensionata, cu lamela ajustabila sau cu o multime de alte materiale, mai mult sau mai putin flexibile.

Confort. Este principalul avantaj pe care il cauta cei care isi instaleaza pergole. Oamenii isi doresc sa fie in contact cu natura, insa in acelasi timp se vor protejati de zburatoare, de temperaturi exagerate sau de intemperii. O pergola ofera confort, mai ales daca este dotata cu cat mai multe tehnologii moderne, cum ar fi acoperirea automata sau iluminarea. Confortul poate sa fie maxim daca se instaleaza si pereti de sticla glisabila, care sa inchida in totalitate spatiul atunci cand este nevoie.

Cu siguranta, pergolele automate sunt solutii utile in multe situatii. Acestea sunt din ce in ce mai accesibile din punct de vedere al costului si ofera o multime de variante de design, asadar, oricine le poate lua in considerare pentru o zona de relaxare si confort.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button