ÎN BUCUREȘTI

Unde pot face rapelul cei care se vaccinează la maratonul de la București

Doctorul Mihai Craiu, coordonatorul centrului organizat în acest weekend la Sala Palatului, a anunțat unde pot face rapelul cei care se vaccinează la maratonul de la București.

Unde pot face rapelul cei care se vaccinează la maratonul de la București. Maratonul vaccinării din Capitală este în plină desfășurare, interesul oamenilor fiind foarte mare.

Peste 8.500 de persoane se vaccinaseră până sâmbătă seară, DSP anuunțând că au fost suplimentate dozele.

Unde pot face rapelul cei care se vaccinează la maratonul de la București

Cei care se vaccinează în acest weekend trebuie să știe că rapelul poate fi făcut în aceeași locație, peste trei săptămâni.

”Rapelul poate fi făcut, probabil, în exact aceeași locație deoarece se va organiza un al doilea maraton peste exact trei săptămâni. În cazul în care din rațiuni obiective călătoresc sau pleacă din localitate, cu ajutorul adeverinței de vaccinare și cu formularul de confirmare pe care îl vor primi pacienții se vor putea vaccina în orice alt centru din țară”, a declarat Mihai Craiu.

Începând de vineri, ora 16,00, şi până luni, ora 8,00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti şi la Sala Palatului are loc Maratonul de Vaccinare – Ediţia Bucureşti, la care cei interesaţi se pot prezenta doar cu buletinul. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button