Unde mănânci cea mai bună shaorma din București. Top 5 shaormerii

11 nov. 2020
4386 afișări
Unde mănânci cea mai bună shaorma din București. Top 5 shaormerii

“Cu de toate” este expresia pe care o știm cu toții, atunci când vine vorba despre prepararea shaormei la care tânjim tăcut din fața vitrinei.

Fie că e la miez de noapte, după un meci de fotbal sau atunci când frigiderul este gol, deliciul specific gastronomiei Orientului Mijlociu este o alegere pe care mulți dintre noi o fac cu poftă, atunci când vor să se bucure de o variantă bună și rapidă.

Unde poți mânca cea mai bună shaorma din București

Noi am ales cinci locuri din Capitală în care shaorma este extrem de bună, pe verificate.

Dristor

Este una dintre cele mai celebre shaormerii din București, motiv pentru care are și mai multe locații pentru iubitori. Una dintre cele mai cunoscute este în zona Budapesta, pe Mărășești 42, Sector 4, însă mai putem mânca shaorma de la Dristor și în Centrul Vechi sau pe strada Camil Ressu 1, Bl.14B (vis a vis de McDonalds).

Calif

Situat pe Şoseaua Iancului, strada Avrig 63, Calif propune o shaorma mai rafinată, cu ingrediente proaspete, carne bine făcută și sosuri delicioase. Într-un cuvânt, o alegere care nu are cum să dea greș.

Shaormeria Băneasa

Cu o istorie în spate, aceasta se află în mai multe locații: Băneasa 1 (Bulevardul Aerogării nr. 5), Băneasa 2 (Strada Gârlei Nr 81), Pipera (Șoseaua Pipera-Tunari Nr 34) și Buftea (Șoseaua București-Târgoviște 19). Una dintre cele mai bune shaormerii non-stop din nordul Capitalei, aceasta se remarcă prin salate fresh, carne bine făcută și un gust deosebit.

Genin

Genin are recenzii foarte bune atunci când vinde vorba despre cea mai bună shaorma din Capitală. Se găsește pe Calea Floreasca, vis-a-vis de stadionul Dinamo, motiv pentru care, înainte de pandemie, mulţi se aşezau în coadă la shaorma după un meci de fotbal. Aici, rețetarul e respectat cu strictețe, gramajul cărnii e cântărit în parte iar sosurile fac diferența.

Divan Express

Situată pe bulevardul Dacia nr.37, este o opțiune foarte bună dacă vrei să rămâi surprins în mod plăcut. Prețurile sunt foarte accesibile și ingredientele folosite sunt pe gustul multora. Merită încercat!

Cookies