Unde mai pune Negoiță pavele noi si roz in S3? Peste pavele vechi si gri, desigur. Cam câți bani dau bucureștenii pe Pavelarea Forever

22 iun. 2023
6548 Afișari
Unde mai pune Negoiță pavele noi si roz in S3? Peste pavele vechi si gri, desigur. Cam câți bani dau bucureștenii pe Pavelarea Forever
Unde mai pune Negoiță pavele noi si roz in S3? Peste pavele vechi si gri, desigur. Cam câți bani dau bucureștenii pe Pavelarea Forever. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

În Sectorul 3 a început pavelarea pavajului. Da, ați auzit bine, Negoiță s-a gândit să pună pavele noi peste pavele vechi, în zona Constantin Brâncuși.

„Negoiță o să paveze și o să bordureze non-stop”

Un bucureștean a postat o imagine pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, în care se observă că pe o stradă din sector au apărut pavele peste pavele. Bucureșteanul, ironic, a scris în descrierea postării:

Acum pavelăm și pavajul?” – E. A.

Se pare că primarul Robert Negoiță nu știe ce să mai schimbe la Sectorul 3, ba pune palmieri, ba pune pavele noi peste cele vechi.

Unii bucureșteni s-au revoltat prin comentariile postării, alții au ironizat situația. În plus, postarea a strâns sute de aprecieri și zeci de distribuiri, poate astfel postarea va ajunge la Primăria Sectorului 6 care va oferi o explicație.

Câteva dintre comentarii

  • „Piticul Negoită dacă nu intră la pușcărie o să paveze si bordureze non stop!” – D. Z.
  • „În curând o să ne pună pavele și în casă în loc de gresie.” – G. T.
  • „Pai ăsta e pavajul de vară.” – I. D.

Cât costă bordurile și pavelele din Sectorul 3

Consilierii locali din Sectorul 3 au votat pentru o nouă investiție în pavele, borduri și prefabricate. 33 de milioane de lei vor ajunge din buget la societatea SMART CITY INVEST S3, care, în schimul banilor, va înlocui 30 de km de borduri, va monta peste 26.000mp de pavele și va monta un gard. Anul acesta, alte 15 milioane din bugetul sectorului 3 au fost investite în borduri, jardiniere și capace de canal, potrivit Buletin de București.

Acest proiect presupune lucrări de înlocuire borduri, montare pavele , amenajarea unui zid de sprijn, montarea unui gard.

Cea mai mare sumă va fi cheltuită pe pavelele care vor fi montate pe aproape 5 hectare, peste 8.5 milioane de lei. Costurile includ achiziția, montajul, pregătirea terenului.

Nici noile borduri nu vor ieftine. 50 km de borduri vor costa 4 milioane de lei, iar prețul nu include și achiziția lor. Mai mult de jumătate din acestea vor înlocui alte borduri, iar demontarea acestora costă aproape 600 de mii de lei.

La fel de scumpă va fi și montarea a 4000mc de elemente din beton, 4,3 milioane de lei. Montarea a 5 km de gard, de 1m înălțime, va costa 3.6 milioane de lei.

Cât vor costa bordurile și pavelele din Sectorul 3
Cât vor costa bordurile și pavelele din Sectorul 3. Sursa foto: Buletin de București
Preț borduri și pavele din Sectorul 3
Preț borduri și pavele din Sectorul 3. Sursa foto: Buletin de București

De asemenea, avem și o listă cu prețurile pavelelor în funcție de grosime și culoare, anume:

Preț pavele
Preț pavele. Sursa foto: pavaj-pavele.ro

Te-ar putea interesa și:

Cookies