DE GUSTATLIBERTATEATIMP LIBER

Unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 cofetării

Cred că ne amintim cu toții eclerurile copilăriei, umplute cu cremă de vanilie și acoperite cu o glazură consistentă de ciocolată.

Cu toate acestea, nu e nici acum târziu să ne amintim de gustul copilăriei, iar în București există locuri în care eclerurile sunt la fel de bune ca cele de odinioară. Iată unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 cofetării

  1. Chocolat

Chocolat își merită, cu siguranță, locul în topul celor cofetăriilor cu cele mai bune ecleruri din Capitală. Deși prețurile sunt puțin mai piperate decât în alte locuri, eclerul cu ciocolată, cel de cafea sau eclerul cu vanilie sunt opțiuni delicioase pentru iubitorii de dulce. Le găsiți pe str. Episcopiei nr. 6.

  1. Paul

Unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 cofetării

Aici vei găsi ecleruri delicioase umplute cu ciocolată, cafea sau vanilie, iar în unele locații vei găsi și ofertă pe care nu o poți trece cu vederea: cumperi două și primești unul gratuit. Cu o tradiție de 130 de ani, Paul este renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite. Paul se găsește în multe locații din Capitală și în majoritatea centrelor comerciale. Amintim câteva locații: Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, str. Locotenent Aviator Radu Beller 1, sau Calea Floreasca 246b.

  1. French Revolution

Este una dintre cele mai bune alegeri în materie de ecleruri. Cei de la French Revolution folosesc doar ingrediente naturale iar sortimentele sunt diversificate. Dacă vrei să încerci arome noi, eclerul cu lămâie verde și busuioc, cel cu portocale și ghimbir sau eclerul cu fructul pasiunii sunt doar câteva exemple. Cei de la French Revolution au patru locații în Capitală: Bulevardul Aviatorilor 8a, str. Constantin Esarcu nr. 1, Calea Floreasca nr. 169a și str. Constantin Ghercu nr. 1b.

  1. Armand – Maison du dessert

Că e vorba despre ecler cu ness, ciocolată sau vanilie, toate sunt la fel de gustoase. Totodată, poți comanda și acasă eclerurile favorite, iar transportul va fi gratuit. Dacă totuși hotărăști să faci o plimbare, locația se află pe str. Armand Călinescu nr. 25.

  1. French Bakery

Unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 cofetării

De la gusturile clasice și până la cele mai puțin obișnuite, eclerurile de la French Bakery sunt foarte apreciate în București. Locațiile sunt și ele mai multe: str. Alexandru Constantinescu nr. 3, str. Benjamin Franklin nr. 9, str. Costache Negri nr. 1, Calea Victoriei nr. 39 sau str. Atelierului nr. 24.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button