Utile

Unde arunci salteaua veche în București

Te-ai săturat de salteaua ta veche și nu știi ce să faci cu ea? Răspunsul nu e la ghena de gunoi sau în spatele blocului, pentru că oricine procedează în modul acesta riscă amenzi din partea autorităților.

Astfel, fie că te muți la casă nouă, cureți un apartament sau o pivniță, renovezi, sau pur și simplu îți dorești ceva nou, există mai multe soluții prin care te poți debarasa de salteaua pe care n-o mai dorești.

În cazul în care nu vrei să-ți donezi sau să-ți vinzi salteaua veche, poți apela cu încredere la firme care colectează gratis obiecte de mobilă veche.

Unde arunci salteaua veche în București

În acest context, firma autorizată de reciclare saltele București și Ilfov este o soluție foarte bună în care tu nu va trebui să depui nici un efort. Aceștia se adresează atât oamenilor simpli, cât și proprietarilor de hoteluri sau alte spații de odihnă. Angajații firmei se vor ocupa de încărcarea saltelelor într-o utilitară de 3.5 tone și de transportul către centrele speciale de reciclare. Pentru mai multe detalii privind serviciile, apelează numărul de telefon afișat pe site.

Una dintre cele mai simple soluții o reprezintă Reciclero – o platformă online care elimină pentru tine deșeurile voluminoase. Este o variantă simplă, în care cei de la Reciclero ridică deșeurile de care nu mai ai nevoie prin simpla completare a unui formular online. În cadrul formularului de cerere ofertă, va trebui să completezi datele personale: nume, prenume, telefon, e-mail, și un mesaj prin care să explici puțin ce anume vrei să arunci.

Totodată, site-ul Colectare mobilă poate veni și el în sprijinul tău. Aceștia îți pot oferi o mână de ajutor de luni până duminică între 08:00 și 21:00. Dar, dacă există cazuri speciale, programul poate fi discutat. Tot ce trebuie să faci este să le accesezi site-ul pentru mai multe detalii și să le dai un telefon. Serviciul de colectare/debarasere este gratuit. Cu toate acestea, în anumite condiții pot apărea costuri suplimentare.

Acestea sunt doar trei dintre multele exemple de platforme care te vor ajuta să scapi de salteaua nedorită fără efort.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button