BAZAR

Una din „veveriţele” din emisiunea „La Măruţă” s-a căsătorit

Mădălina Petre şi iubitul ei au spus „Da” sâmbătă. Anunţul a fost făcut chiar de Cătălin Măruţă, care a publicat un mesaj pe un site de socializare, alături de o imagine cu cei doi proaspăt însurăţei. În fotografie, Mădălina îl sărută cu foc pe Măruţă pe obraz, semn că e foarte fericită să îl aibă alături de ea în această zi, scrie click.ro.

Veverițele vor părăsi emisiunea „La Măruță”, după opt ani de când au intrat în acest proiect. Potrivit acestora, decizia de a pleca nu le aparține în totalitate. 

Deși nu au vrut să spună nimic concret despre motivul plecării, prin răspunsurile lor la întrebări, Mădălina Petre și Alina Chinie sugerează faptul că nu ele au avut inițiativa de a pleca din emisiunea „La Măruță”, unde au cântat împreună timp de opt ani: „În cei opt ani de zile în care am lucrat alături de întreaga echipă «La Măruță», am învățat și am observat că gusturile telespectatorilor, în materie de TV, se schimbă foarte repede, chiar radical, de la un sezon la altul. Cum și formatul acestei emisiuni a devenit un brand sub denumirea inițială de «Happy Hour» și apoi a fost reconstruit sub un alt brand, la fel de puternic, intitulat «La Măruță», iată că după opt ani de zile a intervenit nevoia unei alte schimbări”, au declarat ele pentru ziare.com, sugerând faptul că ar pleca din cauza nevoii emisiunii de a se schimba.

Cu toate acestea, vedetele nu par a avea resentimente față de echipa alături de care au lucrat atâta timp și de care sunt nevoite să se despartă: „De această dată, rolul nostru în emisiune a luat sfârșit, dar ne bucurăm că în decursul timpului petrecut împreună, am fost o echipă adevărată”, au adăugat Veverițele.

„Casă de piatră OM drag! Să fii fericită Mădălina şi să ai parte de cele mai frumoase momente alături de Ionuţ! Chiar meriţi!”, a scris Măruţă pe contul său.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button