Una din cele mai importante piețe agro din București se înjumătățește, pentru Mega Image

de:
19 nov. 2012
5 Afișari
Una din cele mai importante piețe agro din București se înjumătățește, pentru Mega Image

500 de metri pătrați din actuala Piață Agroalimentară Floreasca vor fi predați marți, 20 noiembrie, către Mega Image, care va începe să amenajeze aici un nou supermarket. Din fosta piață va rămâne cealaltă jumătate, respectiv 500 de metri pătrați, a declarat pentru B365.ro Marian Șișcă, director general al Agrofloreasca SRL. Numărul comercianților din piață va fi însă redus numai cu 10% susține Șișcă.

Pentru subînchirierea spațiului, S.C. Agrofloreasca SRL a solicitat și a primit acordul de la Primăria Sectorului 1, cu care administrează printr-un contract de asociere Piața Agroalimentară Floreasca, a mai declarat Șișcă. 

In anul 1999, Primaria Sectorului 1 a incheiat patru contracte de asociere cu diferite firme si persoane fizice pentru administrarea pietelor. Astfel, administrarea Pietei Floreasca a ajuns la Elite Club Impex S.R.L (transformat ulterior in S.C. Agro Floreasca S.R.L.).

În Complexul Floreasca mai funcționează două supermarketuri, iar zona a căpătat un nou impuls de dezvoltare după ce aici s-a deschis foarte populara patiserie Rue du Pain și, săptămâna trecută, s-a deschis și restaurantul Vaca Muu.

Cookies