Un vatman din București a oprit tramvaiul, cu tot cu călători, ca să își ia covrigi de la colț. Surprinzătoarele reacții ale oamenilor

07 apr. 2023
3077 Afișari
Un vatman din București a oprit tramvaiul, cu tot cu călători, ca să își ia covrigi de la colț. Surprinzătoarele reacții ale oamenilor
Un vatman din București a oprit tramvaiul, cu tot cu călători, ca să își ia covrigi de la colț. Surprinzătoarele reacții ale oamenilor. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB( fostul RATB) București

Un vatman care conducea tramvaiul de pe linia 23 din Capitală a oprit mijlocul de transport și a coborât pentru a-și cumpăra covirgi.

Călătorii au rămas în tramvai în tot timpul acesta.

Bucureștenii i-au luat apărarea vatmanului

Un vatman care manipula tramvaiul de pe linia 23 a coborât la intersecția Râmnicu Sărat pentru a-și lua ceva de mâncare.

Un călător a filmat întâmplarea și a postat-o pe pagina de Facebook „Reclamații STB( fostul RATB) București”.

Bărbatul le cere polițiștilor și celor de la Societatea de Transport București- STB să ia măsuri cu privire la ceea ce a făcut vatmanul.

Manipulantul pe tramvaiul 23 a coborât la intersecția Râmnicu Sărat să-și cumpere covrigi, iar călătorii așteaptă în tramvai ca proștii să ajungă la destinație. Rog ca poliția și conducerea STB să ia măsuri.” spune Ș. I.

Clipul video a strâns aproape 2.000 de vizionări. Mai mulți bucureșteni au lăsat comentarii la postarea bărbatului.

Unii dintre ei îi iau apărarea vatmanului, iar alții se iau de călătorul care a postat.

Câteva dintre comentarii

  • „Așa, și?…Dacă face pauza de masă 13 minute, urlii că stă la capăt. Așa omul mănâncă din mers. Te bagi în seamă că nu ai ce face.”- M. L.
  • „Pe bune? Atâta lipsă de umanitate? Omul ăla are nevoie de resurse ca să funcționeze. Facem crimă pentru o oprire de maxim 2 minute? Știu, condițiile STB nu sunt cele mai avantajoase, dar nu ar strica să fim și noi mai oameni. La multe capete de linie nu se află nici măcar o amărâtă de toaletă. În plus, din cauza traficului, mulți nu-și pot permite nici măcar luxul de a bea o cafea și a fuma o țigară când ajung….”- V. H. M.
  • „Doamne ferește, poate îi era foame la om, chiar atât de lipsiți de empatie am ajuns? Nu cred că a stat 3 ore, pe bune exagerați!”- E. V.
  • „Tu când te duci la muncă nu iți iei de mâncare?”- I. N.

Te-ar putea interesa și:

Cookies