Un vânzător de la un restaurant fast-food din Sectorul 3 a fost înjunghiat de un client. Victima a ajuns la spital cu răni grave

22 apr. 2023
336 Afișari
Un vânzător de la un restaurant fast-food din Sectorul 3 a fost înjunghiat de un client. Victima a ajuns la spital cu răni grave
Un vânzător de la un restaurant fast-food din Sectorul 3 a fost înjunghiat de un client. Victima a ajuns la spital cu răni grave. Sursa foto: Unsplash

Un incident neplăcut a avut loc la un restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 al Capitalei. Un vânzător a fost atacat și înjunghiat de un client după un schimb de replici. Camerele de supraveghere au surprins momentul.

Vânzător înjunghiat de un client la un restaurant fast-food

Incidentul a început în urma unui schimb de replici dintre client și vânzător. Clientul era nemulțumit și, astfel, l-a pălmuit pe angajatul din cadrul restaurantului, care era străin. Acesta a ripostat și l-a lovit pe client, în cele din urmă, iar situația a degenerat, a transmis Digi 24.

Agresorul s-a enervat și mai tare și a scos un cuțit cu o dimensiune mare din haina sa. Imediat, acesta l-a atacat pe vânzător. În urma incidentului, victima a suferit răni grave și fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Polițiștii îl caută pe agresor.

Patronul localului Nuba a fost înjunghiat de un bărbat

Joi după-amiază, polițiștii au fost sesizați cu privire la un conflict care a izbucnit între două persoane la un restaurant din Nordul Capitalei – Nuba, din Dorobanți. Unul dintre patroni, Jean Sasu, a fost înjunghiat pe terasa localului.

Atacatorul s-a ridicat de la masă și s-a năpustit asupra victimei. Acesta a reușit să-l înjunghie în zona piciorului. După atac, agresorul a scăpat și a fugit printre casele aflate în zona respectivă.

La fața locului s-au deplasat polițiști și cadre medicale. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, a transmis Digi 24.

Reprezentanții localului au declarat că nu ar fi existat niciun conflict între cei doi. Cu toate acestea, agresorul l-ar fi pândit pe patronul localului Nuba de câteva zile, au explicat aceștia.

De asemenea, au susținut faptul că atacatorul nu se afla printre clienții fideli, dar un lucru l-a făcut să iasă în evidență – l-a filmat pe Jean Sasu pe care l-a și atacat.

Cookies