Un urs a intrat într-o casă și a îndopat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit în bucătărie. Altul îl aștepta nerăbdător afară. Al doilea precis voia doar niște strips, da’ nu erau! | VIDEO

02 nov. 2021
1098 Afișari
Un urs a intrat într-o casă și a îndopat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit în bucătărie. Altul îl aștepta nerăbdător afară. Al doilea precis voia doar niște strips, da' nu erau! | VIDEO
Un urs a intrat într-o casă și a îndopat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit în bucătărie. Altul îl aștepta nerăbdător afară. Al doilea precis voia doar niște strips, da' nu erau! | VIDEO

Recunoaștem...aceasta este știrea noastră preferată pe ziua de azi. Poate că ți-ai mai prins pisica cocoțată sus, pe masa din bucătărie, înfiptă cu capul direct în cutia de KFC, dar cum o fi să găsești un urs în casă? Nici nu vrem să ne gândim, sincer. Avem și video în articol, haideți să vedeți.

Un urs a intrat într-o casă de om și a îndopat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit în bucătărie. Altul îl aștepta nerăbdător afară. Al doilea precis voia doar niște strips, da’ nu erau! | VIDEO.

Imaginile cu urșii de pe străzile din Bușteni au fost detronate de urșii care s-au dus direct în bucătăria din casa unui om, doar pentru că au simțit miros îmbietor de KFC…un fel de „plăcerea inimii”. Cum s-a întâmplat, de fapt.

Un urs a intrat într-o casă și a îndopat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit în bucătărie

Ursul pofticios a decis să ia cina în casa unui bărbat din Sierra Madre, California. John Holden a declarat pentru ABC7 că, în momentul în care s-a întors acasă a găsit ușa de la intrare laaarg deschisă și a găsit ursul cocoțat chiat pe blatul din bucătărie. Animalul sălbatic a fost filmat atunci când scotea aripioarele dintr-o găleată de KFC (Kentucky Fried Chicken).

Bonus: ursul din bucătărie era însoțit și de alți prieteni. Un alt urs aștepta nerăbdător afară, probabil voia doar niște suc, iar altul era în casă…sigur voia doar niște bucăți de strips, dar nu le-a mai primit.

După ce a scos niște zgomote mai puternice, bărbatul din California a reușit să-i scoată din casă. Se pare că mirosul aripioarelor a fost extrem de tentant pentru urși, iar după ce au ieșit din casă, au mai poposit o vreme în curte. John Holden a spus că a fost prima dată când un urs i-a intrat în casă.

De acum, bărbatul din Sierra Madre ar trebui să pună un afiș pe ușa de la intrare „Urșii nu au voie în casă”, spunem noi.

„Am avut multe alte întâlniri cu ei. De fapt, au dat peste mine de câteva ori în curtea din spate”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Aici este și video-ul cu ursul pofticios, mare fan KFC.

Cookies