Un turist gol pușcă, pozat pe drumul spre Vârful Omu. Explozie de umor în comentarii: ”Se pregătește de iarnă la București”

11 oct. 2022
1743 afișări
Un turist gol pușcă, pozat pe drumul spre Vârful Omu. Explozie de umor în comentarii: ”Se pregătește de iarnă la București”

Un turist complet dezbărcat, chiar și fără bocanci, a fost surprins pe munte, la aproape 2.500 m altitudine, și a fost fotografiat de către Salvamont România. Abordarea omului de a face o drumeție pe munte, gol pușcă, a fost sursă de umor, exprimată în comentarii. Sute de persoane au încercat să înțeleagă care era scopul renunțării la haine la temperaturi care scad sub 10 grade, dar, e adevărat, pe o zi însorită.

”Probabil s-a inspirat din serialul “Naked and Afraid” de pe Discovery/ Național Geographic!”, ”free style:)”, ”Nudism montan”, ”Omul poarta gore-tex transparent, invidiosilor!”, ”A vrut bronz de munte”, sunt câteva comentarii.

Dar și: ”Nu creeed!”, ”Se pregătește de iarnă la București”, ”Watherproof…”, ”Hai ca ursii nu m-au speriat suficient, dar acum pot spune clar ca nu mai plec singur pe trasee.”

Și unii mai grijulii: ”Noaptea minții continua! Sper sa nu fii răcit bietul drumeț”

Omul fotografiat pe drumul spre Vârful Omu s-a dezbrăcat aproape complet și a pornit pe platoul din Bucegi. Salvamont România a publicat cele două fotografii cu acesta, iar în câteva ore postarea a devenit virală.

„Muntele mereu surprinzător! Azi către vf. Omu”, este comentariul Salvamont România.

Fotografia a fost făcută luni în apropiere de Vârful Omu, când turistul s-a afișat dezbrăcat, fără să poarte nici măcar bocancii, care să-l ajute la cățărat. Acesta avea cu el doar un rucsac.

Alte articole din B365:

Cookies