ALERTĂ | Angajatul Ambasadei Franței București, care a plecat în Munții Bucegi și nu s-a mai întors, a fost găsit mort

31 oct. 2023
750 Afișari
ALERTĂ | Angajatul Ambasadei Franței București, care a plecat în Munții Bucegi și nu s-a mai întors, a fost găsit mort
Un turist francez a plecat din București în Munții Bucegi și, de 3 zile, nimeni nu mai știe nimic de el. Ca să-l găsească, salvamontiștii cer ajutorul oamenilor. Sursa foto: Facebook/ Salvamont Bucegi

Un angajat al Ambasadei Franței din București a plecat sâmbătă dimineață din Capitală spre Bușteni, cu gândul de a parcurge două posibile trasee. Acum, nu se mai știe nimic de el, iar salvamontiștii din Bucegi cer ajutorul oamenilor pentru a-l găsi.

UPDATE, 13:50: Bărbatul a fost găsit mort de către echipele de salvare, în zona Văii Caraimanului, potrivit Știri pe surse.

UPDATE, 13:36: Potrivit Gândul, bărbatul dispărut era angajat al Ambasadei Franței la București. Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov împreună cu salvamontiștii din cadrul Salvamont Busteni, Salvamont Râșnov și Salvamont Prahova au reluat marți dimineață acțiunile de căutare din Munții Bucegi.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să îi contacteze pe salvamontiști

Un francez în vârstă de 58 de ani a plecat sâmbătă, 28 octombrie 2023, din București, cu gândul de a merge să viziteze orașul Bușteni și să facă două posibile trasee.

Traseele pe care e posibil să fi mers bărbatul sunt următoarele:

  • Varianta 1: Bușteni, Cab. Gura Diham, Cab. Mălăiești, Vf. Omu, retur Babele, Sinaia;
  • Varianta 2: Bușteni, Jepii Mici, Cab. Caraiman, Cab. Piatra Arsă, retur Sinaia gară.

De atunci, francezul a dispărut, iar salvamontiștii cer ajutor din partea oamenilor pentru a-l găsi. În acest sens, echipa de salvamontiști din Bucegi a postat un anunț pe pagina de Facebook, în care a atașat și o fotografie cu turistul.

Orice informație utilă și veridică este bine venită”, a transmis Salvamont Bucegi.

Bărbatul dispărut are o constituție atletică, 1,85 înălțime și 80 de kg.

Turistul francez dispărut în Bucegi
Turistul francez dispărut în Bucegi. Sursa foto: Facebook/ Salvamont Bucegi

Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort pe Valea Caraimanului

Alexandru, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost dat dispărut pe data de 8 octombrie 2023, după ce le-a spus părinților că pleacă la munte și nu a mai revenit acasă.

Vineri, 27 octombrie 2023, Salvamont Prahova a anunțat că băiatul a fost găsit decedat pe Valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare au participat 11 salvatori montani și 5 jandarmi.

Persoana dispărută a fost găsită astăzi de o echipă de căutare Salvamont pe valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit au participat 11 salvatori montani din cadrul formatiilor Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și 5 jandarmi montani, a transmis Salvamont Prahova, vineri, 27 octombrie 2023, într-o postare pe Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Cookies