ARHIVA B365

Un tren de metrou s-a defectat în staţia Preciziei. Călătorii au aşteptat peste o oră

Informăm publicul călător că astăzi, 09.08.2017, la ora 8:08, un tren de metrou s-a defectat în stația Preciziei iar pasagerii au fost debarcați. Echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației prin aducerea unui tren de ajutor și scoaterea celui defect. Defecțiunea a fost remediată la ora 09:15, transmite Metrorex.

Pe perioada defecțiunii, pe tronsonul Lujerului – Preciziei, circulația s-a desfășurat în sistem pendulă, iar trenurile din direcția Anghel Saligny s-au întors la stația Lujerului. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din stații. La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat„, se arată într-un comunicat al Metrorex.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Metrorex călătorii întreabă de ce se stă 40 de minute pentru destinaţia Anghel Saligny.

Bună ziua, de aproximativ o ora, nu circula metroul. Suntem în stația de metrou Gorjului, și a circulat decât un metrou pe ambele sensuri, pe același peron„, scrie un cititor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button