Un tren care a plecat din București spre Constanța a luat foc în această dimineață. Pasagerii au fost coborâți în câmp

24 sept. 2022
891 afișări
Un tren care a plecat din București spre Constanța a luat foc în această dimineață. Pasagerii au fost coborâți în câmp
Un tren care a plecat din București spre Constanța a luat foc în această dimineață. Pasagerii au fost coborâți în câmp. Sursa foto: Facebook

Un tren de călători care a plecat sâmbătă dimineață din București cu destinația Constanța a fost oprit în câmp după ce la bordul trenului a izbucnit un incendiu. Totuși, pasagerii susțin că mirosul de ars și ulterior de fum se simțea încă de la plecarea din Gara de Nord. În cele din urmă, personalul trenului a reușit să stingă focul, concluzia fiind că incendiul a izbucnit de la ultimul vagon, mai exact de la una dintre roți.

Un incendiu a avut loc la bordul unui tren care a plecat sâmbătă dimineață din București spre Constanța. Potrivit martorilor, mirosul de fum a apărut la doar câteva minute după ce garnitura a plecat de la peron, iar trenul a fost oprit în mijlocul câmpului după ce focul a izbucnit.

Un tren care a plecat din București spre Constanța a luat foc în această dimineață. Pasagerii au fost coborâți în câmp

Trenul a plecat din Capitală în jurul orei 09:40 și mirosul de fum ar fi început să fie simțit încă de la plecare, însă personalul din tren le-a spus pasagerilor că nu este niciun fel de pericol și că pot sta liniștiți, conform Antena 3. Mai mult, fumul a început să intre încet-încet în vagoane prin ventilație, acesta devenind înecăcios, potrivit mărturiilor venite de la pasageri.

Câteva minute mai târziu, trenul a fost oprit iar toți pasagerii au fost evacuați. Oamenii au fost rugați să se îndepărteze de tren și să meargă spre câmp până când echipajul trenului stinge flacăra deschisă care ardea sub ultimul vagon.

Potrivit pasagerilor, incendiul ar fi pornit de la o roată pe care fusese uitată frâna trasă. Personalul trenului a reușit să stingă incendiul în cele din urmă, cu ajutorul pompierilor care au venit cu o autospecială la fața locului.

S-a discutat de către reprezentanții CFR abandonarea vagonului de unde a izbucnit incendiul pentru ca restul trenului să continue traseul, însă acest lucru ar bloca circulația spre Constanța.

CITEȘTE ȘI

„Aurel Vlaicu ar fi invidios!”. Cum arată mașina „tunată” care în loc să fie omologată a ajuns virală pe internet

Editură din București, amendată cu 5.000 de euro după ce datele personale ale clienților au fost publicate pe un forum

„Te știu de mică, te iubesc, n-ar trebui…” Altă posibilă victimă a lui Visarion Alexa. Femeia publică un bombardament cu mesaje

Cookies