Un transsexual care agăța băieți pe internet, bătut și tâlhărit

de:
12 nov. 2013
5 Afișari
Un transsexual care agăța băieți pe internet, bătut și tâlhărit

Poliţiştii Capitalei, din cadrul Secţiei 13 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Analiză a Informaţiilor – Sector 3 şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au identificat şi prins trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, suspectaţi de comiterea unei infracţiunii de tâlhărie.
Poliția Capitalei transmite că fapta a avut loc în data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 01:00. Atunci, oamenii legii au fost sesizați de către partea vătămată, un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns peste el în locuinţă, l-ar fi agresat fizic şi ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru EVZ că victima este transexual și obișnuia să caute clienți pe internet.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Secţia 13, au constatat faptul că, în acea zi, partea vătămată ar fi invitat la domiciliul său trei persoane pe care le-a cunoscut pe un site de socializare.
Când cei trei suspecţi au sosit la domiciliul părţii vătămate, acesta le-a deschis uşa de la apartament, moment în care ar fi fost agresat şi împins în interiorul locuinţei de doi bărbaţi, în timp ce femeia, de 27 de ani, ar fi rămas pe casa scării pentru a se asigura zona.

În interiorul locuinţei, transexualul ar fi fost deposedat prin folosirea violenţei fizice şi ameninţări de suma de 700 de lei, un laptop şi trei telefoane mobile.

După ce ar fi reuşit să sustragă banii şi bunurile, suspecţii au părăsit în grabă domiciliul părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate în acest caz de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu doi dintre suspecţi în stare de arest preventiv.

Cookies