Un tramvai STB din București revine la traseul de bază. Naveta de autobuze va fi desființată

16 ian. 2022
12692 Afișari
Un tramvai STB din București revine la traseul de bază. Naveta de autobuze va fi desființată
Un tramvai STB din București revine la traseul de bază. Naveta de autobuze va fi desființată. Sursă foto: Facebook/ TPBI

Societatea de Transport București anunța vineri că traseul unui tramvai va fi schimbat, iar pentru călători va fi introdusă o linie navetă de autobuz. Iată că situația a fost remediată, iar tramvaiul revine la traseul de bază.

Un tramvai STB din București revine la traseul de bază. Naveta de autobuze va fi desființată. Anunțul a fost făcut de Societatea de Transport București.

Un tramvai STB din București revine la traseul de bază

Așa cum a anunțat STB încâ de vineri, modificarea a fost temporară și a fost valabilă doar weekendul acesta.

Au fost finalizate lucrările de remediere a deficienței care a survenit la rețeaua publică de canalizare aflată pe Calea Călărași, numărul 157. Astfel, începând de duminică, în data de 16 ianuarie 2022, linia de tramvai cu indicativul 40 va reveni la traseul cunoscut, iar linia navetă de autobuze cu indicativul 640 va fi desființată.

Îți recomandăm să citești și: Un bucureștean a salvat de la fier vechi ultimul autobuz Roman Diesel din România. Acum merge în turnee cu el

În acest sfârșit de săptămână tramvaiul 40 a funcționat pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Titan” și intersecţia Bulevardul Basarabia/ Bulevardul Chișinău, apoi traseul a fost modificat ȋn ambele sensuri pe Bulevardul Chișinău, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Iancului, Bulevardul Pache Protopopescu, Strada Traian, Calea Călărași, Bulevardul Corneliu Coposu, capătul de linie „Piaţa Sf. Vineri”.

Naveta de autobuze va fi desființată

Linia navetă de autobuz 640 a funcționat pe traseul: capătul de linie „Bd. Basarabia”, Strada Lucreţiu Pătrăşcanu, Bulevardul Basarabia, Calea Călăraşi, Bulevardul Corneliu Coposu, Strada Sf. Vineri, capătul de linie „Piaţa Sf. Vineri”, cu ȋntoarcere pe Strada Sf. Vineri, Bulevardul Mircea Vodă, Calea Călăraşi, Bulevardul Basarabia, Strada Lucreţiu Pătrăşcanu, capătul de linie „Bd. Basarabia”.

Îți recomandăm să citești și: O nouă linie de autobuz apare în București. Pe ce traseu va circula

Amintim că, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, STB a comasat traseele liniilor de autobuz 231 şi 343. Noua linie funcționează sub indicativul 343 între capetele de linie „Fundeni” şi „Cartier Henri Coandă”, pentru a optimiza rețeaua de transport public.

Noul program corespunzător liniei 343 poate fi accesat AICI.

Tot începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, autobuzele liniilor 137, 610, N110 și N610 vor opri în stația „Piața Danny Huwe”, corespunzătoare liniei de autobuz 139 – aflată pe Bulevardul Geniului, pe sensul spre Bulevardul Timișoara. Bine de știut: staţia de autobuz „Piața Danny Huwe”, situată pe Bulevardul Timișoara, pe sensul spre Bulevardul Paul Teodorescu (fostul Bulevard Vasile Milea), va fi suspendată.

Cookies