Un tramvai s-a stricat pe Șoseaua Mihai Bravu, linia 1 a fost blocată iar în această dimineață

01 iul. 2024
904 afișări
Un tramvai s-a stricat pe Șoseaua Mihai Bravu, linia 1 a fost blocată iar în această dimineață
Un tramvai s-a stricat pe Șoseaua Mihai Bravu, linia 1 a fost blocată iar în această dimineață | Sursă foto: Societatea de Transport București (STB)/ Facebook

Linia 1 de tramvai a fost blocată pentru a doua oară pe ziua de azi. Incidentul a durat 15 minute și s-a produs pe șoseaua Mihai Bravu, între stațiile Calea Vitan și Laborator, pe sensul spre bulevardul Banu Manta. Motivul a fost o defecțiune a unei garnituri, care a dus la oprirea circulației.

Linia 1, blocată de 2 ori într-o singură zi

Anunțul a fost făcut de Societatea de Transport București (STB), pe contul oficial de pe platforma X (fost Twitter):

Linia 1 – blocată pe Șoș. Mihai Bravu, între stațiile Calea Vitan și Laborator, pe sensul spre bd. Banu Manta. Cauza: defecțiune tramvai, a transmis STB pe platforma socială.

Mulți dintre călători au coborât din tramvai și au luat-o pe jos, prin caniculă, iar alții s-au adăpostit la umbră și au așteptat remedierea situației.

Aceasta este cea de-a doua oară doar pe ziua de astăzi, când linia 1 a fost blocată. Dimineață, la oră de vârf în traficul bucureștean, tramvaiele au staționat pe șoseaua Ștefan cel Mare, în zona Lizeanu, aproape o oră. Blocajul a survenit deoarece unui călător i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Liniile 1 și 10 – blocate pe Șos. Ștefan cel Mare, in stația Lizeanu. Cauză: călător care are nevoie de îngrijiri medicale, scriau reprezentanții Societății de Transport București în această dimineață pe platforma X.

Tot în zona Lizeanu a fost blocată și garnitura cu numărul 10, vreme de 55 de minute, de la 8 fără un sfert, până la 9 fără 20 de minute. Intervalul de timp este binecunoscut pentru traficul infernal de pe acest bulevard crucial pentru capitală.

Traseul tramvaiului 1

Linia 1 este una dintre cele mai importante trasee din capitală. Tramvaiul 1 circulă de la terminalul Șura Mare până la bulevardul Banu Manta, și are 30 de opriri. Această garnitură oprește în unele dintre cele mai aglomerate stații, printre care se numără Calea Vitan, Baba Novac, Piața Iancului, Bucur Obor, Lizeanu, calea Dorobanților, Pasaj Victoriei, bulevardul Iuliu Maniu și Calea 13 Septembrie.

Linia 1 București
Sursa: info.stbsa.ro

Te-ar mai putea interesa și:

Liniile 1 și 10, blocate pe Șoseaua Ștefan cel Mare. STB: Un călător are nevoie de îngrijiri medicale | UPDATE

Cookies