Un tramvai s-a stricat în drum pe Bulevardul Timișoara. Liniile 1, 11 și 25, blocate o jumătate de oră

24 mai 2024
1941 afișări
Un tramvai s-a stricat în drum pe Bulevardul Timișoara. Liniile 1, 11 și 25, blocate o jumătate de oră
Un tramvai s-a stricat în drum pe Bulevardul Timișoara. Liniile 1, 11 și 25, blocate o jumătate de oră | Sursa foto: Stelian Bujduveanu - Facebook
În București, există și pe ziua de astăzi situația de transport public „un tramvai s-a stricat pe traseu”.

Un tramvai s-a stricat pe traseu pe la Academia Militară

S-a întâmplat, după cum anunța STB pe la ora 13:30, pe Bulevardul Timișoara, la intersecție cu Șoseaua Progresului (adică pe la Academia Militară)
Din cauza aceste situații neplăcute cu tramvai defectat în drum,. liniile 1, 11 și 25  au fost bloicate și deviate aproximativ o jumătate de oră.

Tramvaiul 1 reprezintă una dintre cele mai lungi și importante linii de tramvai din București. Are un traseu circular, urmând aproape în totalitate Inelul Principal de circulație din București, cu excepția tronsonului Grozăvești – Filaret.

Din  noiembrie 2017, linia 1 întoarce la terminalul „Romprim” și poartă inscripția de traseu „Romprim – Calea Văcărești – Bd. Banu Manta – Sos. Progresului – Romprim”. 

Tot de atunci, STB a înființat  linia de tramvai 10, care reprezintă inelul interior al liniei 1. Are inscripția de traseu „Romprim – Șos. Viilor – Bulevardul Banu Manta – Mihai Bravu – Romprim”

 

Cookies