Un tramvai s-a rupt în două și a deraiat de pe șine pe linia lui 32. Călătorii STB au fost preluați cu autobuze VIDEO

06 iul. 2021
669 Afișari
Un tramvai s-a rupt în două și a deraiat de pe șine pe linia lui 32. Călătorii STB au fost preluați cu autobuze VIDEO

Linia de tramvai 32 a fost blocată marți după amiază pe sensul de mers către Unirii. Călătorii au fost preluați cu autobuze până la remedierea defecțiunii. Se pare că un tramvai s-a rupt și a deraiat de pe șine. Starea proastă a liniilor își spune cuvântul, mai ales că este vorba de al doilea incident de acest fel în mai puțin de o lună. DIn fericire, în tramvai nu se aflau călători, fiind vorba de un vehicul aflat în probe.

Linia de tramvai STB numărul 32 a fost blocată pe Calea Rahovei vreme de vreo două ore din cauza unei defecţiuni la un tramvai. Ulterior, pentru remedierea situației, a fost trimisă o echipă de intervenții care să repare tramvaiul respectiv.

Tramvaiul a deraiat aproape de stație Petre Ispirescu, pe Calea Rahovei

Tramvaiul a deraiat marți, pe la prânz, în apropierea stației Petre Ispirescu din Rahova. STB spune că este vorba de deraierea unui vagon de serviciu fără pasageri. Mai mult, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.

Totuși, circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii a fost blocată. O echipă a Intervenții STB a început să cerceteze cauzele incidentului.

Este al doilea incident de acest fel petrecut în mai puțin de două săptămâni. În data de 23 iunie, un alt tramvai, aflat tot în probe, a deraiat tot pe linia respectivă. Și atunci circulația tramvaielor a fost deviată.

Linia lui 32 a fost blocată

Între timp, călătorii au fost preluați cu o linie navetă de autobuz care să preia traficul din stațiile în care călătorii așteptau tramvaiul 32.

Linia 32 a fost blocată pe Calea Rahovei, pe sensul spre Piaţa Unirii, din cauza unei defecţiuni apărute la un tramvai, a transmis marţi Societatea de Transport Bucureşti într-o informare pentru călători.

„Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, până în stația Petre Ispirescu, pe sensul spre Piața Unirii. Cauza: defecțiune tramvai. A fost trimisă echipa de intervenții. Tramvaiele circulă deviat, menţionează STB într-un mesaj pe pagina de Twitter.

Cookies