Un tramvai a deraiat la prima oră, în intersecția dintre Șoseaua Colentina și Ziduri Moși. Liniile STB 21, 36 și 66, blocate aproape două ore

20 iun. 2024
626 afișări
Un tramvai a deraiat la prima oră, în intersecția dintre Șoseaua Colentina și Ziduri Moși. Liniile STB 21, 36 și 66, blocate aproape două ore
Un tramvai a deraiat la prima oră, în intersecția dintre Șoseaua Colentina și Ziduri Moși. Liniile STB 21, 36 și 66, blocate aproape două ore | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un tramvai a deraiat în această dimineață în zona intersecției dintre Șoseaua Colentina și Strada Ziduri Moși. Din cauza acestui incident, liniile STB 21, 36 și 66 au fost blocate pentru mai bine de o oră.

Trei linii STB, blocate după ce un tramvai a deraiat

Ziua de joi a început cu probleme în ceea ce privește circulația mijloacelor de transport ale STB. Mai precis, în jurul orei 04:35 un tramvai a deraiat la intersecția dintre Șoseaua Colentina și strada Ziduri Moși.

Incidentul a dur la blocarea circulației pe trei linii de transport public din Capitală:

  • Linia de tramvai cu indicativul 21,
  • Linia de tramvai cu indicativul 36,
  • Linia de troleibuz cu indicativul 66.

Acestea au fost blocate pentru mai bine de o oră, iar pentru preluarea călătorilor s-a luat decizia de a înființa linia navetă cu indicativul 621. Iată mesajul transmis la ora 05:30 pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 21, 36 și 66 – blocate în zona Str. Ziduri Moși/Sos. Colentina. Cauza: deraiere. Pentru preluarea fluxului de calatori s-a înființat linia naveta 621, intre Pasaj Colentina si Piața Sfânta Vineri.

La momentul redactării acestui articol, cele trei linii și-au reluat funcționarea normală. Acestea au fost blocate pentru un total de 101 minute.

Liniile 21, 36 și 66 funcționează normal în zona Str. Ziduri Moși/ Șos. Colentina. Blocare și deviere: 101 minute (04:35-06:16).

Chiar și după reluarea circulației, din cauza problemelor înregistrate, tramvaiele și troleibuzele au înregistrat întârzieri pe traseu. Astfel că, bucureștenii au aștepta ceva mai mult în stații în această dimineață.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies