Un traficant de persoane din Bucureşti, reţinut de poliţiştii de frontieră

de:
14 mai 2014
0 Afișari
Un traficant de persoane din Bucureşti, reţinut de poliţiştii de frontieră

Traficantul de 33 de ani voia să fugă din ţară, marţi seară, şi s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie.

   „La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui  P. Ionuţ există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 2 ani de interzicere a unor drepturi emis de către Tribunalul Dolj în data de 13.05.2014, acesta fiind căutat pentru săvârşirea infracţiunii de exploatare sexuală”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, conform Adevărul.ro.

Acesta, în perioada anilor 2004-2005, a transportat în Italia mai multe tinere cărora le-a promis că le va găsi locuri de muncă, dar odată ajunse în străinătate acestea erau obligate să se prostitueze în folosul lui.     

Cookies