Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A3 București-Ploiești. Trafic restricționat la km 14

17 oct. 2023
990 afișări
Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A3 București-Ploiești. Trafic restricționat la km 14
Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A3 București-Ploiești. Trafic restricționat la km 14. FOTO: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Andrei D.

Un TIR încărcat cu cherestea s-a răsturnat în această dimineață, 17 octombrie, pe Autostrada A3 București-Ploiești. Centrul Infotrafic a făcut anunțul la ora 06:25 și a transmis că traficul este restricționat la km 14, pe sensul de mers către Ploiești.

Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A3 București-Ploiești

Județul Ilfov: Trafic restricționat pe Autostrada A3 București-Ploiești, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Marți, 17 octombrie 2023, la ora 06:25, oamenii legii au anunțat participanții la trafic că, pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 14, pe sensul către Ploiești, în zona localității Ștefănești din județul Ilfov, un TIR încărcat cu cherestea s-a răsturnat pe carosabil, blocând prima și a doua bandă.

Traficul rutier se desfășoară pe a treia bandă, nefiind valori ridicate de circulație la ora la care a fost transmis mesajul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Centrul Infotrafic a estimat că, după ora 07:00, s-ar putea relua traficul în condiții normale. Cu toate acestea, la ora la care scriem această știre (07:59), autotrenul este încă acolo, transmite un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov pe grupul de Facebook.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Andrei D.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Cookies