Un TIR încărcat cu granit s-a răsturnat pe Autostrada A3, București-Ploiești. Un cauciuc a explodat în mers, șoferul a fost rănit ușor

13 iun. 2023
382 Afișari
Un TIR încărcat cu granit s-a răsturnat pe Autostrada A3, București-Ploiești. Un cauciuc a explodat în mers, șoferul a fost rănit ușor
Un TIR încărcat cu granit s-a răsturnat pe Autostrada A3, București-Ploiești. Un cauciuc a explodat în mers, șoferul a fost rănit ușor. Sursa foto: captură observatornews.ro.

Cauciucul unui TIR încărcat cu granit a explodat în mers, iar camionul s-a răsturnat în această dimineață pe Autostrada A3, sensul București-Ploiești. În acel moment, șoferul a pierdut controlul volanului. A fost rănit ușor, informează Centrul Infotrafic.

Un TIR încărcat cu granit s-a răsturnat pe Autostrada A3, București-Ploiești

Un TIR încărcat cu granit s-a răsturnat în această dimineață pe Autostrada A3, sensul București-Ploiești, după ce unul dintre cauciucuri a explodat în mers.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că marți, 13 iunie 2023, la ora 06:15, traficul rutier este restricționat pe Autostrada A3, sensul București-Ploiești.

Oamenii legii anunță că traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă a autostrăzii A3, pe sensul București – Ploiești, la kilometrul 27, în zona localității Moara Vlăsiei, județul Ilfov, după ce un ansamblu auto cu defecțiuni tehnice s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul camionului a fost rănit ușor.

Potrivit informațiilor oficiale, circulația ar urma să fie reluată în condiții normale după ora prânzului, ora 12:00.

Accidentul s-a produs cu puțin înainte de ora 05:00. Unul dintre cauciucuri a explodat, iar conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a pierdut controlul volanului. TIR-ul s-a răsturnat pe marginea drumului și s-a oprit în parapet.

Șoferul a fost scos conștient din cabina camionului și a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, potrivit informațiilor obținute de observatornews.ro.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cookies