Un tir cu anvelope uzate a fost descărcat într-un depozit ilegal de lângă București. Acestea urmau să fie incinerate

05 iun. 2021
242 Afișari
Un tir cu anvelope uzate a fost descărcat într-un depozit ilegal de lângă București. Acestea urmau să fie incinerate
Sursă foto: Facebook/ Octavian Berceanu

Un tir cu anvelope uzate a fost descarcat într-un depozit ilegal de dezmembrări auto de lângă București. Totul s-a întâmplat în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, 5 iunie.

Un tir cu anvelope uzate a fost descărcat într-un depozit ilegal de lângă București

Anvelopele au fost descărcate într-un depozit ilegal de dezmembrări auto de lângă București. Cel mai probabil, acestea urmau să fie incinerate în nopțile următoare, potrivit Șefului Gărzii de Mediu.

Garda de Mediu a intervenit la primele ore ale dimineții, alături de Jandarmeria Română și Poliția Română. A fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, s-a făcut o sesizare penală și anvelopele au fost ridicate, peste 300 la număr.

Te-ar mai putea interesa și: Incendiu de amploare la un centru de colectare a deșeurilor din București. În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune

Dacă aceste anvelope ajungeau să fie incinerate în apropierea Bucureștiului, calitatea aerului ar fi fost una extrem de proastă pentru zeci de mii de oameni, ceea ce însemna un atentat la sănătatea noastră.

Acestea urmau să fie incinerate

„Langa Bucuresti, azinoapte, un tir cu anvelope uzate a fost descarcat intr-un depozit ilegal de dezmembrari auto. Anvelopele urmau sa fie incinerate in noptile urmatoare, probabil.

La prima ora Garda de Mediu a intervenit, a chemat Jandarmeria Romana si Politia Romana, a aplicat 10.000 lei amenda, face sesizare penala si ridica anvelopele, peste 300 la numar.

Un tir de anvelope incinerate in proximitatea Bucurestiului insemna un aer de cea mai proasta calitate pentru zecii de mii de oameni, un atentat la sanatatea noastra.

Multumesc anticipat cetatenilor care ne pot semnala asfel de incidente, pentru ca altfel vom respira cu totii un aer toxic. Multumesc Jandarmeria Română si Politia Romana pentru ca reusim sa combatem impreuna infractionalitatea de mediu.”, a declarat Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu.

Cookies