Un TIR condus de un şofer din Belarus şi scăpat de sub control a intrat în două gospodării

de:
16 ian. 2015
0 Afișari
Un TIR condus de un şofer din Belarus şi scăpat de sub control a intrat în două gospodării

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu, ansamblul de autovehicule condus de un cetăţean de 35 de ani, din Belarus, care se îndrepta dinspre Buzău spre Urziceni, a fost scăpat de sub control, la intrarea în localitatea Limpeziş, din motive deocamdată necunoscute, potrivit Mediafax.

TIR-ul a intrat pe contrasens, după care a ieşit în afara şoselei, intrând în două proprietăţi de pe marginea drumului, într-una din gospodării distrugând un solar, iar în cea de-a doua gardul şi un garaj.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

„Ne-am deplasat la locul accidentului cu o autospecială cu apă şi spumă, un modul SMURD şi descarcerarea de care nu a fost nevoie. Ajunşi la faţa locului, colegii mei au asigurat zona, au îndepărtate persoanele care se adunaseră în zonă, s-a decuplat bateria pentru a evita un eventual incendiu si s-au asigurat că nu există scurgeri de combustibil”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Conform sursei citate, nu au existat scurgeri de combustibil în urma accidentului, neexistând risc de incendiu ori explozie.

Şoferul din Belarus care a provocat accidentul a scăpat nevătămat, el fiind dus la sediul Poliţiei pentru ca poliţiştii să poată discuta cu el şi stabili cauzele evenimentului soldat cu numeroase pagube materiale.

Bărbatul se afla singur în TIR, iar autovehiculul era gol. În urma testării cu aparatul Drager, poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Cookies