Un TIR a lovit parapetul dintre benzi și blochează ieșirea de pe Autostrada A1, la Carrefour Militari. STB: Autobuzele liniei 137 circulă deviat | UPDATE

11 iul. 2024
787 afișări
Un TIR a lovit parapetul dintre benzi și blochează ieșirea de pe Autostrada A1, la Carrefour Militari. STB: Autobuzele liniei 137 circulă deviat | UPDATE
Un TIR a lovit parapetul dintre benzi și blochează ieșirea de pe Autostrada A1, la Carrefour Militari. STB: Autobuzele liniei 137 circulă deviat | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Eduard O. - Facebook

Incident în traficul rutier: Un TIR a lovit parapetul median și blochează ieșirea de pe Autostrada A1, în zona Carrefour Militari. Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că autobuzele liniei 137 circulă deviat.

UPDATE: STB anunță că linia de autobuz cu indicativul 137 funcționează normal. A circula pe un traseu deviat timp de 80 de minute (14:15-15:35).

Ieșirea de pe Autostrada A1, la Carrefour Militari, blocată de un TIR

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook, joi, 11 iulie 2024, la ora 14:14, că un TIR blochează ieșirea de pe Autostrada A1, în zona Carrefour Militari, din cauză că a lovit parapetul dintre benzi.

Șoferul mai spune că se poate ieși doar spre Centura Capitalei.

Ieșirea A1 – Carrefour este blocată, se iese doar spre DNCB. Un autocamion cu numere de Turcia a acroșat parapetul median – încă nu s-au eliberat 14:14, a transmis Eduard O.

Societatea de Transport București a anunțat la ora 14:32 că autobuzele liniei 137 circulă deviat, pe sub Pasaj Carrefour și Șoseaua de Centură:

Autobuzele liniei 137 circulă deviat, pe sub Pasaj Carrefour și Șos de Centură, din cauza unui eveniment rutier terti, produs la Carrefour Militari, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X (fost Twitter).

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies