Un tip dubios a speriat-o pe Delia când alerga noaptea prin Parcul Herăstrău

13 oct. 2022
4010 afișări
Un tip dubios a speriat-o pe Delia când alerga noaptea prin Parcul Herăstrău
Un tip dubios a speriat-o pe Delia când alerga noaptea prin Parcul Herăstrău / Sursă foto: Facebook-Delia

Cântăreața Delia le-a transmis urmăritorilor din online să nu vină după ea când o văd alergând prin Parcul Herăstrău, noaptea. Aceasta a relatat, printr-o serie de story-uri, cum a fost speriată de un bărbat ce a oprit-o din senin seara trecută.

Delia a fost speriată de un tip când alerga noaptea prin Parcul Herăstrău

Artista a fost speriată seara trecută, în timp ce alerga prin parc, de un bărbat care a venit la ea, a oprit-o și i-a băgat o lanternă în ochi. Iată povestea relatată de Delia Matache:

Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. Efectiv.

„Cine e acolo? Ești tu?”

„Da eu sunt. De ce mă întrebi?” Chestiile astea te sperie, nu faci asta. Nu faci nimic!

N-am să stau să nu mai ies la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fiu în nesiguranță.

Tot în aceeași seară cântăreața a mai avut o interacțiune neobișnuită cu un alt bărbat. Aceasta a povestit că respectivul se afla vis-a-vis de ea și îi făcea semne disperate.

Din gesturi înțelegeam că îmi zice: Te mai aștept mult? Traversează și hai că te aștept de o sută de ani.

„Oricine ai fi, nu veni după mine”

Situația a fost una foarte neplăcută pentru artistă, iar interacțiunea avută cu individul respectiv a speriat-o. Din acest motiv le-a cerut oamenilor să nu vină la ea când aleargă noaptea prin Herăstrău.

Delia a explicat că nu agreează astfel de gesturi și că, indiferent dacă persoana respectivă o cunoaște sau nu, nu este ok să vină la ea din senin când este singură, noaptea, în parc.

Sub nicio formă dacă mă vezi în parc noaptea, alergând sau plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric.

Dacă vă trece vreodată prin cap să veniți să mă bateți pe umăr noaptea în timp ce alerg, nu faceți asta niciodată. Mă activez, țip, sun la poliție și va dau și două peste ochi, a transmis Delia urmăritorilor săi pe Instagram.

Cookies