Un taximetrist din București a dat lovitura cu parcarea „3 în 1”: A lăsat mașina pe trotuar, lângă trecere și aproape de călătorii dintr-o stație STB

29 mai 2023
6937 afișări
Un taximetrist din București a dat lovitura cu parcarea „3 în 1”: A lăsat mașina pe trotuar, lângă trecere și aproape de călătorii dintr-o stație STB
Un taximetrist din București a dat lovitura cu parcarea „3 în 1”: A lăsat mașina pe trotuar, lângă trecere și aproape de călătorii dintr-o stație STB. Sursa foto: B365

Gara de Nord este una dintre cele mai aglomerate zone din București, iar parcările din jurul acesteia sunt mereu pline, astfel că unii șoferi parchează pe trotuare, situație în care s-a aflat și un taximetrist.

Un taximetrist a parcat neregulamentar la Gara de Nord

În București, parcările sunt o problemă serioasă, mai ales când o mulțime de șoferi își fac loc printre stâlpișorii antiparcare sau nu respectă liniile trasate special pentru autoturisme, astfel nerespectând legea.

În jurul orei 20:20, chiar lângă stația de STB de lângă Parcul Mic al Gării de Nord, un taximetrist a parcat pe trotuar, la nici măcar un metru de o trecere de pietoni. În zona în care a parcat taximetristul, mai exact pe Bulevardul Dinicu Golescu, se află și marcajele galbene trasate pentru liniile STB care au stație la câțiva metri.

Pe partea cealaltă a străzii se aflau câțiva polițiști care se pare că nu l-au văzut pe domnul de la volan.

Parcare neregulamentară a unui taximetrist. Sursa foto: B365
Parcare neregulamentară a unui taximetrist. Sursa foto: B365

În zona Gării de Nord, astfel de parcări sunt la ordinea zilei, iar trecătorii sunt puși în dificultate atunci când trebuie să le ocolească.

Un alt șofer și-a parcat mașina pe „podium” în Sectorul 5

După montarea pavelelor colorate pe trotuarele din Sectorul 5, imaginile apărute pe rețelele de socializare ne arată că șoferii sunt cei mai încântați de ele, având în vedere că, în ultimul timp, doi dintre aceștia și-au urcat autoturismele pe podium.

Parcarea neregulamentară a un șofer nu a trecut neobservată de un trecător, astfel că a fost fotografiată și, ulterior, postată pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”, alături de următoarea descriere:

Și-a luat omul mașină cu gardă înaltă cu un scop, ce nu ați înțeles?

Rareș Hopincă, City Managerul din Sectorul 5, a lăsat un comentariu la această postare în care a explicat că șoferul în cauză a plecat înainte ca Poliția Locală să ajungă la fața locului. Acesta a adăugat și o fotografie:

Cetățeanul în cauză a plecat înainte de venirea Poliției Locale.

Fotorafie realizată de Rareș Hopincă la fața locului. Sursa foto: Facebook - Rareș Hopincă
Fotorafie realizată de Rareș Hopincă la fața locului. Sursa foto: Facebook – Rareș Hopincă

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies