Un taxi s-a răsturnat în Titan. Taximetristul era băut

de:
19 nov. 2011
0 Afișari
Un taxi s-a răsturnat în Titan. Taximetristul era băut

Ei au fost transportaţi la spital, iar acum sunt în afara oricărui pericol, relatează Realitatea. Impactul a fost atât de puternic încât taxiul s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a-i scoate pe pasageri din maşină.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru P. Grigore, iar pentru conducătorul taxiului,  C. Cristinel, a indicat valoarea de 0,33 mg./l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui C. Cristinel, conducătorul autoturismului taxi, C. Laura de 30 ani, C. Cristian de 36 ani, Tereteanu de 37 ani, pasageri în Dacia Logan, precum şi a lui P. Grigore. Toţi au fost îndrumaţi de la spital la domiciliu.

S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Tot în Capitală, un şofer care a consumat alcool a făcut praf două maşini oprite la semafor, pe bulevardul Iuliu Maniu. Nimeni nu a fost însă rănit.

În ambele cazuri, oamenii legii au demarat anchete pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentelor.

Cookies