Un taxi făcut sendviș între două tramvaie sub Podul Grozăvești din București

22 nov. 2022
40349 Afișari
Un taxi făcut sendviș între două tramvaie sub Podul Grozăvești din București
Un taxi făcut sendviș între două tramvaie sub Podul Grozăvești din București

Până vine taxi-ul, mâna sus cine îndrăgește nespus șoferii din București care, în vreme ce tu stai la toate cele opt mii paisprezece  semafoare pe care le prinzi într-o intersecție oarecare, o ceată de grăbiți (evident, nu ca tine!) te depășește arogant prin stânga, pe linia de tramvai.

Eventual, după ce trec nălucă pe lângă tine, care stai ca fraieru’/fraiera pe bandă de mașini și nu zburzi pe linia de tramvai, se apropie stația și toți îți dau semnale turbate și-ți fac semne disperate să-i lași să se bage în fața ta. Dacă nu le faci loc instantaneu, se enervează, normal, și te-njură cu claxonul mașinii sau cu gura capului.

Aceasta fiind introducerea, să revenim la situația cu un taxiul ajuns în poziție de miez de sendviș între două tramvaie STB. Deci,

Sendviș cu taxi și tramvaie sub Podul Grozăvești

Există pe internet un grup foarte simpatic, care ne ajută zilnic să facem slalom prin traficul din București, în orice moment posibil surprinzător.

Grupul se cheamă „Reclamații STB (fostul RATB) București” și este un loc în care oamenii se anunță unii pe alții nu numai ce mai fac șoferii STB, cât mai întârzie autobuzele, troleibuzele ori tramvaiele, ci și împărtășesc diverse situații de viață-n trafic. Ca-n viață, unele sunt enervante, altele sunt amuzante și, deloc de desconsiderat, mai sunt cele din categoria „wtf”.

Imaginea de mai jos este, totuși, relativ greu de categorisit, deși este foarte limpede despre ce este vorba: despre un taximetrist grăbit care, în graba lui, a „nimerit” pe linia de tramvai și a ajuns să fie flancat de două tramvaie sub Podul Grozăvești, spre Gara Basarb. Sau, dacă vreți, aveam de-a face cu tramvaiul mic și galben de București.

 Un taxi făcut sendviș între două tramvaie sub Podul Grozăvești din București
Sursa foto: Eugen Eugen în grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”

„Ce caută un taxi pe linia de BMW?”

Și-acum, moment preferat: comentarii de-ale bucureștenilor la postarea cu taxiul dintre tramvaie.

Unul dintre membrii grupului spune😂:

Ce vrei ,”domle”!? Tot acolo are și el stație ! Și a fentat și coada pe coborâre !:)))

Un altul, domnul Alexandru, are o perspectivă obiectivă asupra situației😂:

Păi da, doar e tot un serviciu public.

Și, last but not least, domnul Cornel și observația sa supremă😂:

Ce caută ăla pe linia de BMW?

Cu mulțumiri pentru porția de râs, ne vedem în traficul din București.

Cookies