Un tânăr s-a înecat în lacul Tineretului din București. Intrase în apă să se răcorească

04 iul. 2022
7854 Afișari
Un tânăr s-a înecat în lacul Tineretului din București. Intrase în apă să se răcorească
Un tânăr s-a înecat în lacul Tineretului din București. Intrase în apă să se răcorească | Sursă foto: Agerpres

Un incident nefericit a avut loc duminică, 3 iulie 2022, în unul dintre cele mai mari parcuri din București, parcul Tineretului. Un tânăr ce a intrat în lac pentru a se răcori a murit înecat.

Un tânăr s-a înecat în lacul din parcul Tineretului

Duminică, un tânăr care a intrat în lacul din parcului Tineretului, ca să se răcorească puțin, nu a mai reușit să iasă din apă cu viață. Acesta a murit înecat, conform Gândul.ro.

Prietenii băiatului au alertat autoritățile când au observat că acesta nu iese din apă. La fața locului s-a prezentat o echipă a scafandrilor, însoțită de un echipaj de prim ajutor. Scafandrii au reușit să recupereze trupul tânărului și să îl aducă la mal, însă cu toate că au fost efectuate manevrele de resuscitare, băiatul nu a prezentat semne vitale.

După cum informează anumite surse oficiale, tânărul avea 25 de ani și era un cetățean afgan. Acesta se alfa în București deoarece lucra ca și muncitor în construcții.

Autoritățile au deschis ancheta

Oamenii legii au pornit o anchetă în această cauză pentru a putea determina exact care au fost circumstanțele în care s-a înecat tânărul afgan de 25 de ani. Trupul acestuia va fi dus la autopsie, care va constata cauza morții.

În data de 26 iunie 2022, un apel la 112 le indica autorităților că un bărbat s-a înecat în râul Dâmbovița ce trece prin Capitală. Cu toate că medicii ce au venit la fața locului au încercat să îl readucă la viață, tot ce au putut face a fost să declare decesul acestuia.

Și în această cauză au loc cercetări. Acestea au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă. Astfel că, autoritățile vor stabili exact care au fost condițiile în care a respectivul bărbat s-a înecat.

Cookies