Alertă în Capitală. Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire din București

05 mart. 2021
471 Afișari
Alertă în Capitală. Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire din București

Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire din București, vineri, după ce a amenințat mai bine de două ore că va recurge la acest gest teribil.

Scene terifiante în Capitală. Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire, murind.

Negociatorii sosiți la fața locului, iubita, un prieten și psihologul care îl avea sub observație nu au reușit să îl convingă să nu recurgă la acest gest, scrie realitatea.net.

Tânărul de 22 de ani a fost urcat de urgență într-o ambulanță aflată la fața locului, unde i-a fost acordat primul ajutor, fiind resuscitat timp de minute în șir, dar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Pentru moment, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr recurgă la acest gest.

Administratorul căminului în care locuia tânărul care s-a aruncat în gol de pe acoperiș a povestit, pentru jurnaliștii Realitatea PLUS, cum s-a desfășurat întreaga intervenție a autorităților în încercarea de a opri tragedia.

Bărbatul spune că era confident al tânărului care s-a aruncat de pe acoperișul clădirii și că s-a oferit să discute direct cu el, dar nu s-a putut decât prin negociator. De asemenea, nici iubita nu ar fi fost lăsată să comunice direct cu acesta.

„Tânărul era cazat la noi de aproximativ 2 ani. Nu am avut probleme cu el. Locuia într-o cameră dublă cu un coleg. Doar probleme generale, întârzieri să plătească chiria”, spune administratorul căminului.

„Am rugat negociatorul, i-am spus dacă vrea să vorbească cu mine cu mare drag. Aveam și o relație apropiată față de colegii mei. Chiria era pe 15 data scadentă, plătea pe 20, pe 25. Îmi mai spunea ofurile lui. Fizic nu am putut să vorbesc nici eu, nici iubita. Era un pic greoaie procedura aceasta. Prin negociator, ajungea la el și, daca el voia să vorbească cu unul dintre noi, atunci cei care se ocupă cu chestia asta știau ce au de făcut. Nu am avut contact vizual. El era pe mansarda blocului, la etaj”, a mai spus acesta.

Cookies