Un tânăr pe trotinetă a murit în București după o șicanare în trafic. Un motociclist l-a proiectat într-o mașină, dintr-o prostie | VIDEO

05 aug. 2021
1021 afișări
Un tânăr pe trotinetă a murit în București după o șicanare în trafic. Un motociclist l-a proiectat într-o mașină, dintr-o prostie | VIDEO
Un tânăr pe trotinetă a murit în București după o șicanare în trafic. Un motociclit l-a proiectat într-o mașină, dintr-o prostie | VIDEO foto: captura video

O tragedie cumplită a avut loc miercuri seară în București, după ce un tânăr aflat pe o trotinetă electrică a murit în urma unei șicanări în trafic cu un motociclist. Se pare că cei doi au ajuns să aibe un conflict spontan în trafic, motiv pentru care motociclistul l-a lovit cu vehiculul să și l-a proiectat într-o mașină din față. Din păcate salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, iar băiatul a murit în drum spre spital.

Un incident teribil a avut loc miercuri seară în București, în sectorul 4, după ce un tânăr din Capitală care folosea o trotinetă electrică pentru a se deplasa a murit după ce a ajuns la un conflict spontan cu un motociclist care l-a lovit apoi intenționat și l-a proiectat într-o altă mașină, conform unor surse citate de Digi 24 de la Poliția Capitalei.

O trotinetă electrică și o ceartă i-au adus moartea

Tragicul accident, cu iz penal major, a avut loc aseară pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. Cu toate că a fost apelat de urgență numărul 112 și salvatorii au ajuns repede la fața locului, din păcate bărbatul care se afla pe trotinetă a murit în timp ce se afla în ambulanță, în drum spre spital. Din păcate medicii ajunși acolo nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Cercetările sunt în prezent în desfășurare, fiind deschis un dosar penal în acest caz teribil.

Cum s-a întâmplat totul în cazul care a frapat Bucureștiul

Din primele informații se pare că totul a fost premeditat. Conform declarații oferite de martorii care au văztu incidentul, tânărul aflat pe trotineta electrică a intrat într-un conflict spontan cu motociclistul care până la urmă l-a și ucis. După șicanarea din trafic, acesta l-a urmărit și l-a lovit intenționat cu motocicleta. Într-un final, acesta a fost proiectat într-o altă mașină, lucru care s-a soldat cu o rănire gravă, transmite Antena 3.

Într-un final, chiar dacă la fața locului a ajuns o ambulanță, tânărul a murit din cauza rănilor suferite în drum spre spital.

În prezent cazul teribil a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Autoritățile spun că în acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului tragic care a curmat viața unei persoane dintr-o simplă ceartă în traficul Capitalei.

Cookies