ARHIVA B365

Un tânăr drogat din Bucureşti a făcut HAOS pe şosea. Zece maşini au fost LOVITE

Tânărul de 28 de ani din Bucureşti a alimentat la o benzinărie de la km 36 de pe A1, dar nu a plătit. Angajaţii au sunat imediat la 112 şi au alertat Poliţia autostrăzii, care a organizat două filtre, tânărul refuzând să oprească maşina la semnalele oamenilor legii, scrie Mediafax.

Între timp, au fost sesizaţi şi poliţiştii argeşeni, care au reuşit să-l prindă pe şofer la Deduleşti, în judeţul Argeş, la aproximativ 100 de km de locul unde alimentase. În drumul său, şoferul a acroşat, pe autostradă, patru maşini, iar în localitatea Deduleşti alte cinci, una dintre maşini fiind cumpărată cu doar o zi în urmă. În total, şoferul a avariat zece autoturisme, cea pe care o conducea, propriettaea tatălui său, şi alte nouă vehicule printre care şi un tir.

Condus la Spital pentru a i se recolta probe, bărbatul a refuzat, însă a recunoscut că s-a drogat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Poliţiştii din cadrul IPJ Argeş au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 28 de ani din Bucureşti nu ar fi oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor efectuat pe Autostada A1, după ce ar fi acroşat un număr de 4 autovehicule. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au imobilizat pe acesta pe raza localităţii Deduleşti, după ce a produs un alt eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii Serviciukui Rutier Argeş au întocmit acestuia un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de conducere a unui autovehiculsun influenţa alcoolului sau a altor substanţe„, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş, potrivit Mdiafax.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button