Un tânăr din Capitală a intrat cu maşina într-un stâlp, după ce a plecat de la propriul majorat

de:
21 mai 2014
0 Afișari
Un tânăr din Capitală a intrat cu maşina într-un stâlp, după ce a plecat de la propriul majorat

Exact in ziua in care a implinit 18 ani, un tanar din Bucuresti si-a facut singur un cadou groaznic. A luat masina parintilor si a plecat la plimbare prin oras, insa n-a apucat sa ajunga prea departe, pentru ca a intrat intr-un stalp, anunta stirileprotv.ro.

A fost la un pas de moarte si el, dar si alti doi amici. Politistii il cerceteaza acum pentru conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

Parintii tanarului au stiut ca fiul lor a iesit in fata blocului, sa asculte muzica in masina, impreuna cu prietenii. Tocmai marti implinise 18 ani si era modul prin care a vrut sa-si sarbatoreasca ziua. Chiar mama i-a dat cheile. N-a banuit insa ca baiatul va comite un gest necugetat.

Desi nu avea carnet de conducere si se pare ca era si baut, tanarul a pornit motorul si a plecat la plimbare prin oras cu inca doi prieteni. Neexperimentat, insa, n-a ajuns prea departe. Masina i-a scapat de sub control si s-a izbit puternic intr-un stalp. Soferul a ramas incarcerat, iar ceilalti doi pasageri au fost raniti.

Potrivit Ioanei Micu, medic SMURD Bucuresti, accidentul a fost soldat cu 3 victime, toate constiente. Doi dintre raniti au fost transportati la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar, in timp ce cealalta victima a refuzat asistenta medicala si transportul la spital.

„Masina circula pe Valea Cascadelor. In masina erau trei tineri, soferul a pierdut controlul volanului si a izbit un stalp”, a anuntat Constantin Burca, de la Politia Rutiera Bucuresti.

Cookies