Un tânăr din București, reținut pentru ca ar fi violat o adolescentă de 15 ani. S-au cunoscut online, s-au văzut într-o seară, iar agresiunea s-ar fi petrecut în mașina lui

31 iul. 2023
321 Afișari
Un tânăr din București, reținut pentru ca ar fi violat o adolescentă de 15 ani. S-au cunoscut online, s-au văzut într-o seară, iar agresiunea s-ar fi petrecut în mașina lui
Un tânăr din București, reținut pentru ca ar fi violat o adolescentă de 15 ani. S-au cunoscut online, s-au văzut într-o seară, iar agresiunea s-ar fi petrecut în mașina lui | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițiști după ce ar fi violat o adolescentă în vârstă de 15 ani. După cum au informat autoritățile, cei doi s-au cunoscut în mediul online.

Un tânăr din București, reținut pentru ca ar fi violat o adolescentă de 15 ani

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a informat că la data de 30 iulie 2023, agenții din cadrul Secția 15 au reținut un tânăr de 25 de ani. Față de acesta sunt efectuate cercetări pentru că ar fi violat o minoră.

Conform informațiilor transmise de DGPMB, printr-un comunicat de presă, fata ce a fost agresată de suspect are 15 ani, iar cei doi s-au cunoscut în mediul online.

În fapt, la data de 29 iulie 2023, Secția 15 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menționată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinței persoanei vătămate, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului.

Suspectul a fost reținut pentru 30 de zile

În urma investigațiilor ce au fost efectuate, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 4, bărbatul a fost depistat. Tânărul bănuit a fost condus la audieri.

La data de 30 iulie 2023, persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Tânărul de 25 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de:

  • Viol.

DGPMB a făcut precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal. Aceasta are scopul de a crea cadrul procesual pentru administrarea probelor.

Activitatea nu poate, în nicio situație, să înfrângă prezumția de nevinovăție.

Cookies