Un tânăr din Bucureşti îşi terorizează vecinii. Cum a fost distrusă, azi, o maşină parcată. FOTO

de:
16 mai 2014
1 Afișari
Un tânăr din Bucureşti îşi terorizează vecinii. Cum a fost distrusă, azi, o maşină parcată. FOTO

Potrivit vecinilor, astăzi tânărul a distrus o maşină parcată pe domeniul public, ţinta lui fiind, de fapt, o angajată a Supercom SA venită să facă curăţenie. 

„Atunci cand parintii sunt plecati la serviciu, tanarul deschide fereastra apartamentului sau si arunca diverse obiecte spre trecatori. De la etajul 8, borcane cu dulceata, castraveti, cutite si alte obiecte pot fi extrem de periculoase pentru cei care s-ar afla, in acele momente, in traiectoria lucrurilor azvarlite. La fel si pentru autoturismele parcate sau care circula pe strada. Femeia de serviciu a blocului 52 din Strada Luncsoara, nr. 52, sector 2 este cel mai adesea vizata deoarece intra in curtea blocului pentru a strange gunoaie si devine astfel o tinta mai facila pentru tanar”, se plang vecinii într-un email remis B365.RO. 

Deşi au făcut plângere penală împotriva tânărului, autorităţile au dispus neînceperea urmăririi penale. VEZI DOCUMENTELE AICI, AICI ŞI AICI.  

Vineri, luneta unei maşini ce era parcată pe domeniul public a fost distrusă, după ce tânărul a aruncat iar de pe geam, susţin vecinii. 

Cookies