Un tânăr din București a furat 15.000 de lei de la o bătrână. Femeia ținea banii în dulap

de:
24 dec. 2015
0 Afișari
Un tânăr din București a furat 15.000 de lei de la o bătrână. Femeia ținea banii în dulap

Poliţiştii au identificat şi prins miercuri, la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie într-o locuinţă, informează un comunicat de presă remis de autorități. Mai precis:

În ziua de 22 decembrie a.c., Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către un factor poştal cu privire la faptul că, aflându-se la o adresă din sectorul 1, pentru a înmâna pensia unei femei în vârstă de 77 de ani, a constatat că aceasta prezenta urme de violenţă la nivelul feţei.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în locuinţa de domiciliu, un tânăr care o ajuta la diverse activităţi gospodăreşti, a lovit-o şi ameninţat-o, după care i-a sustras suma de 15.000 de lei, ce se afla într-un dulap.

Ca urmare a informaţiilor obţinute şi pe baza semnalmentelor oferite de victimă, bănuitul a fost identificat.

În ziua de 23 decembrie a.c., judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al poliţiştilor Secţiei 10 Poliţie, l-au depistat pe cel în cauză în jurul orei 17.00, într-o garsonieră din centrul Capitalei.

Bănuitul, la scurt timp de la comiterea faptei, a închiriat o garsonieră în regim hotelier, situată pe bd. I.C. Brătianu, sector 3, contra sumei de 1.400 de lei şi a mai cheltuit diverse sume de bani, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 60%.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cookies